magyarfutball.hu

Váci Izzó MTE - Újpesti Dózsa SC 1 : 1* 14:00 * büntetőkkel 5-4

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2021.10.10, 09:16
    A büntetőpárbaj: 1:0 Balogh, 1:1 Kozma, 2:1 Zsivótzky, 2:2 Vojtekovszky, 3:2 Gyimesi, 3:3 Schróth, 4:3 Talapa, 4:4 Katona, 5:4 Mózner, 5:4 Kovács E.
     
  2. avatar: heimo
    2015.03.21, 21:34 (szerk.: 2022.03.26, 18:10)
    Amint azt várni lehetett, a veszélybe került újpestiek nagy ambícióval kezdtek. Az első negyedórában csak elvétve jutottak el a vendégek kapujáig. A fővárosiak állandóan mozgásban voltak, jól védtek területet, s már a félpályánál letámadták a hazaiakat, akiket érthetően meglepett az ellenfél harcmodora. Ráadásul a váratlanul kapott gól hosszú percekre sokkolta őket. A hazaiak védelme az ezúttal beállóst játszó Balogh-gal az élen könnyen zavarba jött, a középpályás sor ugyanakkor képtelen volt játékba hozni a támadókat.

    A szünetben lecserélt Simon helyére előrehúzódó Balogh G. hamar kiegyenlítette csapata hátrányát. A szerkezeti változás, no meg Turtóczky beállítása jót tett a hazaiaknak. Alaposan felgyorsult a játék és bár az akciók a sok technikai hiba miatt nem voltak folyamatosak, olykor hosszú perceken át ,,lüktetett,, a pálya: hol az egyik, hol a másik kapu került veszélybe, de igazán jó helyzet ekkor már nem alakult ki. A hajrára mindkét együttes láthatóan beletörődött a döntetlenbe, és a 11-es párbajra összpontosította erejét.

    A bajnoki forduló előtt 13 pont és ugyanennyi helyezés választotta el a tabellán a két csapatot. Így a papírforma kötelező hazai győzelmet ígért, ám a váciak elbuktak a nagy lehetőség kapujában, hiszen győzelmük esetén átvették volna a vezetést.

    mti