magyarfutball.hu

Újpesti Dózsa SC - Siófoki Bányász SE 0 : 1 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.03.21, 21:33 (szerk.: 2022.03.26, 18:08)
    Az Ú. Dózsa kezdett jobban, aztán a siófokiak hagytak ki két helyzetet, ebben Freppán és Quirikó volt a ludas. Aztán ellaposodott a játék, nem sok említésre méltó történt a pályán. A félidő befejezése előtt Kozma bombázott kapura, Horváth azonban ügyesen hárított, majd Varga 21 méteres szabadrúgása csattant a felső lécen.

    A második félidőben ismét a hazaiak hagytak ki helyzeteket, de a szurkolóknak nem sok örömük tellett a látottakban. Aztán, ahogy lenni szokott, a kimaradt helyzetek után jött a vendég együttes, s a 73. percben Keszeg labdáját Boda az ötösről fejelte a kapu jobb oldalába (1:0).

    Tovább folytatódott az újpestiek sikertelenségi sorozata, saját pályájukon sem tudtak bajnoki pontokat szerezni. Sok hibával játszott a fővárosi gárda, bár lelkesen futballozgattak, de meglátszott rajtuk, hogy krónikus önbizalomhiányban szenvednek. Ráadásul a szerencse is elpártolt tőlük. A vendégek a mérkőzés előtt kiegyeztek volna három ponttal: a 90 perc alatt elszántan ügyeltek kapujukra, és a végén talán többet is elértek, ami vágyuk volt...