magyarfutball.hu

Rába ETO Győr - Royal Standard de Liége 3 : 0

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: fgymat
    2009.04.12, 21:18
    Továbbjutott a Standard Liége, 5-3-as összesítéssel.
     
  2. avatar: fgymat
    2009.04.11, 17:19 (szerk.: 2009.04.11, 17:20)
    A visszavágó előtt Verebes József a következőket nyilatkozta: "Azonos felállásból kezdjük a kilencven percet. A Standardból hiányzik az öt mérkőzésre eltiltott Meeuws, nálunk pedig a Liége-ben kiállított Hlagyvik. Győrben derül majd ki, mennyire volt valós az első mérkőzés. A mostani körülmények között számunkra ez az igazi próbatétel, amikor bebizonyíthatjuk a hazai és az európai közvéleménynek, hogy többet tudunk, mint amennyit a jelenlegi állásból feltételeznek rólunk. Esélyünk mindössze egy százalék a továbbjutásra, de mindent megpróbálunk, ezért természetes, a közönség nem fog csalatkozni. Nincs veszteni valónk, a csapatom végigküzdi majd a mérkőzést, és bármi lesz a végeredmény, emlékezetes élményt nyújt a nézőknek." Szó szerint így történt! (Részlet Papp Győző Felejthetetlen kupaszerdák című könyvéből.)



    forrás:
    BEK-KRÓNIKA
     
  3. avatar: fgymat
    2009.04.11, 17:18
    A visszavágón mindent megpróbált a győri zöld-fehér legénység, beszorították ellenfelüket a kapujuk elé, ám a sziklaszilárdan védekező vörös ördögök az 55. percig kihúzták egy kapott góllal. Ekkor Szentes ugratta ki Hajszánt, aki lehetetlen szögből a rövid sarokba bombázott.
    A gól után elszabadult a pokol, a labdát elvivő, majd verekedő Geretset Tsolakidisz játékvezető kiállította. Jó tíz percet kellett várni, amikor újra a Liége kapujába került a labda: Hannich beíveléséből Burcsa előrevetődve fejelt a hálóba. Sajnos a hátralévő időben több gól nem esett, így a csoda elmaradt - a Rába ETO pedig kiesett.



    forrás:
    BEK-KRÓNIKA