magyarfutball.hu

Ausztria - Magyarország 3 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
551. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Bécs, Wiener Stadion
játékvezető : Eriksson Ulf (Svédország)
nézőszámok:
 1. Népsport: 8.000
 2. Arbeiter Zeitung: 10.500
 3. austriasoccer.at: 11.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: ingersheim
  2020.10.24, 14:42
  - Nagyon mély, esőáztatta talajon játszottunk, s az egész csapat a tudása alatt futballozott. Simán vertek bennünket az osztrákok. Ami miatt mégis emlékezetes a mérkőzés: egyszerre, egy időben három békéscsabai is volt a pályán. Paróczai Sanyi ( bár ekkor már a Honvédban játszott, de hát mégiscsak évekig volt az Előre játékosa ), Kerekes Attila és jómagam. Ha azt vesszük, hogy Mészöly pár évvel.korábban Csabán edzősködött, sőt Dajka Laci később több alkalommal is irányította a szakmai munkát az Előrénél, valóban sok csabai kötődés füződik a mérkőzéshez. Ami persze sikerülhetett volna jobban is...

  A Népsport értékelése: " Pásztor igyekezett szervezni a játékot, adott néhány jó labdát, de sokat cipelte azt, lassítva akcióinkat, s Jarát sem tudta követni az osztrák ellentámadásoknál. Dajkával együtt túlságosan körülményesnek tűnt a karmesteri szerep betöltéséhez. "  Szigeti Csaba: PÁSZTOR
   
 2. avatar: ingersheim
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
   
 5. avatar: fgymat
  2009.05.23, 18:37
  A találkozóra nagyon mély, esőáztatta talajon került sor.

  Sajnos a mérkőzésről jót nemigen lehet írni. Középpályásaink és a védelmünk nem tudta útját állni a rendszeres hazai támadásoknak. A "sógorok" könnyedén szereztek már az első félidőben kétgólos vezetést.

  A második játékrészben, a biztos vezetés birtokában az osztrák csapat már nem küzdött teljes erővel. Ez azonban nem eredményezte azt, hogy a magyar csapatnak sikerült volna átvennie az irányítást, csupán érdektelenebbé vált a mérkőzés. Ennek ellenére nem sokkal a találkozó vége előtt mégis sikerült megszereznünk a vezetést. Csak öt percnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a magukat "megrázó" hazaiak visszaállítsák kétgólos vezetésüket.

  Most is úgy tűnt, hogy az erőnléti problémákkal küzdő magyar csapat, különösen az ilyen nehéz talajon nem tud helyt állni.


  forrás:
  mafoci