magyarfutball.hu

Magyarország - Dánia 6 : 0

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2014.05.18, 13:49 (szerk.: 2017.04.05, 21:46)
  Nekem ez maradt meg a fejemben... vicces volt, amikor a félidőben be rohant a kapu mögé egy pár dán szurker zászlóval, letérdeltek és imádkoztak, hogy ennyi legyen elég mára.

  Erre már emlékszem! Csak pislogtunk a TV előtt, amikor a II. félidő előtt berohant a pályára egy öltönyös muki, leszúrta a dán zászlót, és elkezdett imádkozni … TÉNYLEG MEGTÖRTÉNT!!! Ma már elképzelhetetlen, hogy valaki ennyire a szívére vegye, hogy félidőben már kaptak egy ötöst … megsajnáltuk szegény fiút, a II. félidőt végigfütyörészte a közönség … miért nem rúgunk a dánoknak 10-et, 12-őt, vagy még többet? Ma már kicsit hihetetlen, nem?

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018358
  http://www.tempofradi.hu/1966-ix-21-eb-selejtezo-magyarorszag-dania-60#more-116810
   
 2. avatar: fgymat
  2009.05.23, 06:35
  A dán válogatott nem képviselt komoly erőt az európai labdarúgásban, így elvárható volt a győzelem.

  Ennek megfelelően a mieink valósággal kiütötték a vendégeket. A mérkőzés alig több mint fél óra alatt dőlt el. Már az első percben szerzett Albert gól is jelezte a két csapat közötti minőségi különbséget, hiszen a dán kapuvédő "köténnyel" mutatkozott be. Innentől kezdve "potyogtak" a gólok. Szép akciók, látványos megoldások melengették a szurkolók szívét.
  A második félidőben, a tetemes előny birtokában válogatottunk már nem erőltette a játékot, a vendégek pedig nem tudtak többet. Ennek megfelelően ez a játékrész meglehetősen unalmasra sikeredet. Hogy mégse kelljen kicsit keserű szájízzel hazatérnie a magyar drukkereknek arról a mérkőzés végén lőtt "búcsú gólunk" gondoskodott.


  forrás:
  mafoci