magyarfutball.hu

Juventus FC - Újpest FC 1 : 1

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.10.03, 11:07
    Az Újpest Torinóban 1:1 arányban végzett a Juventusszal

    Torino, július 8.
    Az Újpest második mérkőzésén nem tudta legyőzni nagynevű ellenfelét és így kiesett a Középeurópai Kupa további küzdelmeiből.

    A játék rekkenő hőségben folyt le, amely igen éreztette hatását mindkét csapatban.

    Az Újpest nagylendületű támadásaival kezdődött a meccs és a nagyszerűen mozgó Kocsisnak kitűnő alkalma nyílott a gólszerzésre, de a Juventus hátvédjei elnyomták. A bíró megtorlás nélkül hagyta a szabálytalanságot.

    Az Újpestet azonban nem csüggesztette el a sikertelenség, hanem továbbra is rohamozott. A 7. percben Kocsis éles lövése védhetetlenül vágódott a Juventus hálójába.

    Továbbra is megmaradt az Újpest fölénye, míg a Juventus szélsőire alapított játékkal kísérletezett az áttöréssel, amit azonban az újpesti védelem sorra elhárított. Néhány nagyszerű helyzetet emellett az olasz csatárok kihasználatlanul hagytak.

    A második félidő 17. percében a villámgyors Borel II. lefutott és megszerezte a kiegyenlítő gólt. Az Újpest elkeseredetten küzdött a győztes gólért, és eredménytelenül.

    Az újpesti csapatban a közvetlen védelem és fedezetsor, valamint a csatársorban Kocsis játszott kifogástalanul. Az olasz csapatnak belső három csatára, közülük is Ferrari volt a legjobb, míg a fedezetsorban Bertolini hívta fel magára a figyelmet.

    hmgy
     
  2. avatar: fgymat
    2010.03.14, 23:24
    Továbbjutott a Juventus, 4-2-es összesítéssel.