magyarfutball.hu

Ausztria - Magyarország 5 : 2 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
175. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Bécs, Hohe Warte
játékvezető : Krist Gustav (Csehszlovákia)
nézőszámok:
  1. Wiener Sporttagblatt: 55.000
  2. nso.hu: 60.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: Giovanni
    2012.07.08, 20:39
    kép

    Képes Pesti Hírlap, 1934. április 17., kedd
     
  3. avatar: fgymat
    2008.12.24, 22:53
    Lyka, aki résztvett a kellemetlen emlékű 8-2-re elveszített két évvel ezelőtti találkozón megállapította, hogy ugyanazt az öltözőt kaptuk, mint akkor (158. mérkőzés). Hogy szándékos volt-e nem tudni, de jó előjelnek nem tekinthető az biztos.

    Öltöző ide, vagy oda, jól kezdődött a mérkőzés. Már az első percben megszerezte a magyar csapat a vezetést. De még kiörülni sem tudtuk magunkat máris egyenlítettek a hazaiak. A félidő közepén pedig megszerezték a vezetést is. Ehhez a gólhoz a játékvezető is hozzájárult, mint a "pálya tartozéka", hiszen a labda róla pattant az osztrák szélső elé, aki nem lepődött meg annyira mint a mieink és belőtte a kapuba. Most mi egyenlítettünk nagyon gyorsan, mert Sárosi még estében is képes volt a hazaiak kapujába találni. Szinte menetrendszerűen következtek most ismét a "sógorok" és ismét náluk volt az előny. Most megint nekünk kellett következni és úgy is volt. Ezúttal azonban Sárosi kihagyta a lehetőséget. Így a félidőt egygólos hátránnyal zártuk.
    A második játékrész elején megint támadtunk, de az újabb osztrák gól után nem bírta tovább a csapat. Még kaptunk egy gólt, de ellenállást már alig tanusítottunk.

    Teljesen egyértelmű volt, hogy az eredmény nem reálisan, hanem eltúlozva mutatja a csapatok közötti, pályán látható különbséget és hogy jobb erőnlétüknek köszönhetően nyertek a "sógorok".


    forrás:
    mafoci