magyarfutball.hu

Svédország - Magyarország 5 : 2

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
169. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Solna, Råsunda Stadion
játékvezető : Hansen Sophus (Dánia)
nézőszámok:
  1. hem.passagen.se: 18.569
  2. nso.hu: 20.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: fgymat
    2008.12.23, 23:12
    Játszottunk két találkozót is közvetlenül a válogatott küzdelem előtt. (Amszterdamban 5-6-ra vereséget szenvedtünk, Berlinben 0-0-át játszottunk.) A találkozó után folytatódott a hasonlóan rossz eredményeket hozó túra.


    A mérkőzés kezdetétől folyamatosan támadtunk, szinte a kapuhoz szögezzük az ellenfelet. A 20. percben eredménye is lett a nagyerejű rohamoknak. A gólhoz kellett a svéd kapus hibája (Lyka lövését kiejtette) és Sárosi szemfülessége is, ahogy ott teremve berúgta a labdát. Tovább folyt a támadó játék és helyzet követett helyzetet. De hírtelen Barátky rosszul lépet, le kellett cserélni. Alig hogy megtörtént a csere Palotás is "félrelépett". Még egy csere.
    A játékrend megbillent kissé, de még nem történt tragédia.
    A második félidőben azután elfárad a csapat. Svéd egyenlítés, sőt vezetés, amit még nagyon gyorsan kiegyenlítünk. De amikor egy perc múlva Korányi I. öngóljával ismét a hazaiak vezetnek nem bírjuk tovább. A fiúk megadják magukat. Kapunk még két gólt és vége.


    A hazai csapat teljesen megérdemelten győzött az enerváltan küzdő magyarok ellen. Az egész túra eredménye csak annyi volt, hogy a játékosok teljesen kifáradtak mire az Európa-kupa mérkőzések megkezdődtek.


    forrás:
    mafoci