magyarfutball.hu

Magyarország - Ausztria 5 : 5

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
132. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Krist Gustav (Csehszlovákia)
nézőszámok:
  1. nso.hu: 33.000
  2. austriasoccer.at: 40.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.01.29, 10:35
    kép
     
  2. avatar: fgymat
    2008.12.18, 20:40
    A felgyógyult Konrád II. visszakerült a csapatba és emiatt már a mérkőzés előtt nemtelen támadások érték Kis Gyula szövetségi kapitányt, aki lemondott. (Akkor is volt példa arra, hogy egyesek nem a játéktudás, hanem a klubokhoz tartozás alapján ítéltek meg játékosokat. Az előző mérkőzésen Konrád II.-t helyettesítő Turay tudásával nem volt baj, de látszott, hogy még tapasztalatlan ezért teljesen indokolt volt a kiváló játékos vissza kerülése a csapatba.) Tehát kapitányválság mellett zajlott le a mérkőzés, amelyen ritka eredmény született.


    Nagyon gyorsan szereztünk vezetést és alig telt el negyed óra, amikor már két gól volt az előnyűnk. A félidőből hátra lévő fél órában mintha két csatár közdött volna egymással. Wessely két gólt lőtt, de mindegyikre pár perc elteltével érkezett egy-egy Kohut találat. Így a félidőben továbbra is őriztük két gólos előnyűnket.
    A második félidő egy újabb magyar góllal kezdődött, amihez az osztrák kapus hibája is alaposan hozzájárult. Ki gondolta volna, hogy 5-2-ről még felállhatnak a vendégek? Pedig így lett! Csapatunk elfáradt és az utolsó percekben már csak egy gólra olvadt előny egy percel a befejezés előtt egy 11-es után végleg elfogyott. A büntetőből lőtt egyenlítő gól egész pontosan két másodpercel a mérkőzés vége előtt született.


    A mérkőzés nagy részében a magyar válogatott káprázatosan játszott. Konrád II. fantasztikus érzékkel vezényelte a támadásokat, szárnyalt a csapat. Az utolsó félórára azonban mintha mindent kiadtak volna magukból. Nehéz ma már megállapítani, hogy a csapat esett vissza és vele Konrád II. is. Vagy Ő fáradt el és ez rántotta magával a csapatot. A végeredmény szempontjából persze mindegy. A végeredmény 5-5.


    forrás:
    mafoci