magyarfutball.hu

Magyarország - Ausztria 0 : 3

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
115. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Herites Karel (Csehszlovákia)
nézőszámok :
 1. nso.hu: 35.000
 2. austriasoccer.at: 40.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: fgymat
  2012.12.23, 23:00
  kép
  kép
  kép

  Illustriertes (Österreichisches) Sportblatt
  1926.05.08.
  anno.onb.ac.at
   
 2. avatar: Giovanni
  2012.04.09, 19:35
  A találkozó érdekessége, hogy négy játékvezetőt is fel kellett kérni a meccs levezetésére. Cejnár, Herrer és Hirle játékvezetők sem kívántak bíráskodni, ezért a cseh Herites vezette a meccset. A tömeges játékvezetői lemondásokat az indokolta, hogy a mérkőzést követően Rómában szakmai konferenciát tartottak a sporik részére.
  És oda el kellett jutni időben...

  Az Est cikkeiből
   
 3. avatar: fgymat
  2009.05.16, 20:11
  Az osztrákok régen arattak ilyen sima győzelmet Budapesten.
  Ismét válogató bizottság állította össze a csapatot. A legnagyobb jóindulatúnkat összeszedve is csak annyit mondhatunk, a kísérletezés jegyében lett összeállítva a csapat. A kísérlet nem sikerült. Pedig az osztrák válogatott sem állt a helyzet magaslatán.

  A mérkőzésen a védelem teljes kudarcot vallott. A csatárok támadtak ugyan, de ötletszerűen és csak a kapuig jutottak, lövésekre már szinte sor sem került. A középpályások viszont pontosan illettek a csapatba. Nem segítették sem a védelmet, sem a támadásokat, néha még magukon sem tudtak segíteni.

  A szövetségi kapitányt segítő válogató bizottság tagjai: Hajós Alfréd, Mamusich Mihály dr., Vértes Imre. Az edző: Jimmy Hogan.
  Úgy tünik nem voltak alaptalanok a bírálatok, amelyek az összeállítás hibáit kárhoztatták a vereségért. Csak a legfontosabbakat sorolva. A lemondott Zsák helyett Remete védett, aki közismerten nem volt jóban a lapos lövésekkel. Középcsatárnak Kovácsyt állították, de annyira gyengén szerepelt, hogy ki kellett cserélni az újonc Stofiánra. Bekerült Tóth-Potya, aki mostanában klubja első csapatába sem fért be és kimaradt Braun, aki viszont most jó formában volt. Szokatlannak nevezhető a 14. percben lezajlott "egyperces" játékos csere is. (Ez az eset mintha előre vetítette volna a következő találkozón produkált, szinte példátlan csere sorozatot, vagy inkább fejetlenséget.)


  forrás:
  mafoci