magyarfutball.hu

33 FC - Ferenczvárosi TC 0 : 1

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: seamandarin
    2022.02.08, 19:08 (szerk.: 2022.02.09, 15:08)
    FTC — „33“ FC 1:0 (1:0)

    Üllöi-uti pálya, 6000 néző
    Biró: Ujvári Ödön

    Meglehetősen érdektelen mérkőzés, amelyen egyik csapat sem mutatott kielégítő formát. Áz FTC volt egyébként a jobbik csapat és győzelme telje­sen megérdemelt volt, bár a „33 “-asok kissé eré­lyesebb csatársorral könnyen tehették volna eldön­tetlenné a küzdelmet.

    A győztes csapatban a védelem volt a legjobb. Payer ismét játszott és a csapat iöerössége volt, akin megtört az ellenfél legtöbb támadása. A fedezetsor elég jól oldotta meg feladatát. Medgyesi agilis és hasznos játékos. A csatársor nem tudott igazán jó játékot produkálni. Tulnyomórészt egyéni akciókat láttunk tőle, mig az összjáték még sok kívánni valót hagy hátra. Egyénileg Pataki, Gansl és Nemes jók, de megérteni nem igen tudják vagy akarják egymást.

    A ,,33“-ban is a védelem tett ki a legjobban magáért. Zsák sokat és szépen védett, de igazán nehéz dolga nem akadt. A fedezetsorban Zloch játéka magaslott ki. A csatársor a mezőnyben tűrhetően játszik, de gólképtelen. Legjobb embere a jobbszélen játszó Kramer, aki igen tehetséges elsőnek ígérkezik.

    Mindkét félidőben a FTC többet támadott, de veszélyes helyzetet alig tudott teremteni. A gól az első félidő közepe táján Potya szép lövéséből esett.

    Sporthirlap, 1919. március 24.