magyarfutball.hu

Kispesti AC - Ferenczvárosi TC 0 : 2

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: seamandarin
    2022.02.07, 18:44 (szerk.: 2022.02.08, 10:05)
    FTC — KAC 2:0 (1:0)

    Üllői-uti pálya, 4000 néző
    Bíró: Szüsz Béla

    Az eredmény hűen fejezi ki a két csapat közti különbséget Mérkőzés folyamán az FTC döntő fölényben volt és csupán csatárain, illetve Varga kitűnő védésein mulott, hogy nem nagyobbarányu győzelemről számolhatunk be. A győztes csapat­ban Szamosi kevés dolgát jól végezte. Payer ma gyengén; szerepelt. Wiener lába a II. félidő elején megrándult és csupán statisztált. A fedezetek kö­zül Medgyessy agilitása és Blum passzai érdemel­nek dicséretet. A csatársorban igen tetszetős játé­kot produkált a három belső csatár. A KAC ka­pujában Varga ismét kiváló védéseket produkált, Jók és megbízhatók a hátvédek és agilis a halfsor, bár ma inkább a védelemre helyezte a fősulyt. A csatársorban a Jenny és Stallmach érde­melnek dicséretet.

    Az első félidőben FTC igen heves támadásokat vezet, de a jól helyezkedő kispesti védelem sokat ment. A 15. percben Okos szép lövéssel szerzi meg az első gólt, a félidő további részében azonban Varga mindent ment.

    A második félidőben sem változik a helyzet, továbbra is az FTC van fölényben, ami Gansl góljával jut eredményre. Sajnálatos baleset történt tíz perccel a befejezés előtt, amikor Gansl és Varga oly erővel futottak össze, hogy utóbbit ájultan vitték ki a pályáról. Helyét a kapuban Jurcsó foglalta el, aki bravuros védéssel mentett két veszélyes helyzetben.

    Sporrthirlap, 1919. március 19.