magyarfutball.hu

Ferenczvárosi TC - MTK 3 : 3 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: fgymat
  2018.11.14, 12:14 (szerk.: 2018.11.14, 18:22)
  F. T. C.— M. T. K. 3 : 3.

  (Millenáris pálya.) Az F. T. C.—Teplitz-mérkőzés félidejében játszotta le ma a Ferenczvárosi Torna-Club és a Magyar Testgyakorlók Köre azt a 7 1/4 perczet, a mi múlt vasárnapi bajnoki mérkőzésükből — a sötétség miatt — visszamaradt.

  A match-töredék elég kedélyesen kezdődött, a mennyiben a bírót — a ki kissé, megvárakoztatta a publikumot — az amúgy is izgatott közönség irtózatosan megabczugolta, tegyük hozzá, elég igaztalanul, mert Schubert bíró Korodyra, az F. T. C későn érkezett középcsatárára várt. A rövidlélekzetü match gyilkos tempóban folyt le. M. T. K. kezd és Károly szép egyéni játékkal csakhamar F. T. C. goalja közelébe kerül, mire F. T. C. nyomul fel és a balszélső Schlosser a goal- vonalról magas ívben a kék-fehérek hálójának jobboldali magas sarkáig czenterez, Domonkos azonban remekül ment. Majd M. T. K. kerül frontba. Taussig előreadott labdáját, a mely Rumboldot érinti, Károly fogja el, a ki Bíróhoz passolja és utóbbi remek félmagas czenterrel goalt lő. (3-ik p.) Újra a kék-fehérek hálója kerül veszélybe Weisz húsz méteres mesés shotja révén, a melyet azonban Domonkos bravúrosan véd, majd Schlosser laposan a jobboldalra czenterez, a Gerstl—Rónai-pár elől azonban M. T. K. védelme természetesen könnyen szedi el a labdát.

  Az Ujság, 1909.11.02
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2017.10.17, 16:38
  A 83. percben sötétedés miatt szakadt félbe 3:2-es FTC vezetésnél. A hiányzó 7 percet november elsején, az FTC-Teplitzer FC mérkőzés szünetében játszották le, amikor is az MTK kiegyenlített.