magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Haladás-Milos 1 : 1 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.07.11, 20:43
  Debrecen, 1998. március 14., szombat (tud.) - Labdarúgó NB I., 20. forduló:

  DVSC-Epona - Haladás-Milos 1-1 (0-0)

  Debrecen, 5000 néző, V: Kiss B.
  gólszerzők: Szanyó (72. - 11-esből), illetve Kovács S. (88.)
  sárga lap: Gojan (14.), Dombi (89.), illetve Negrau (10.), Tóth M. (42.), Baumgartner (65.), Gabala (69.), Németh G. (72.)
  piros lap: Szanyó (76.), illetve Tóth M. (71.)
  csere: Sándor Cs. helyett Bodnár (46.), Djurisics helyett Sira (46.), Madar T. helyett Szabó T. (58.), illetve Nagy Cs. helyett Gabala (67.), Balassa helyett Vidóczi (85.), Kovács S. helyett Tóth P. (90.)
  jók: Bernáth, Pető Z., Böőr, illetve Varga K., Baumgartner, Kovács S., Negrau

  DVSC-Epona:
  Nagy Z. - Gojan - Bernáth, Sándor, Pető - Dombi, Szanyó, Böőr, Madar - Djurisics, Ilea

  Haladás-Milos:
  Németh - Tóth - Varga, Balassa, Balogh Cs. - Zubor, Nagy Cs, Baumgartner, Kovács S. - Negrau, Fehér

  A 3. percben Szanyó 18 m-ről végzett el szabadrúgást, a felső lécről visszapattant a labda a berobbanó Böőrhöz, aki néhány méterről a kapu fölé fejelt. A 30. percben Böőr passzolt a tizenhatoson belül Djurisicshoz, aki az ötösről erőtlenül lőtt, Németh védett. Négy perccel később Djurisics szöktette Madart a bal szélen, aki éles szögből a kapu fölé lőtt. A 41. percben hazai szöglet után kontrázhatott a Haladás, Baumgartnernek csak át kellett volna passzolnia a labdát a túloldalon lévő Fehérhez, de elbotlott, így kihasználatlan maradt a vendégek legnagyobb lehetősége. A 44. percben Djurisics ívelt előre, Ilea 10 m-ről fejelt, Németh üggyel-bajjal hárított.

  Jobboldali beadás után Ilea tisztán fejelhetett, labdája azonban erőtlenül középre ment, Németh védett. A 60. percben az éppen csak beállt Szabó baloldali gurítását követően Szanyó kapásból, de erőtlenül lőtt. A 71. percben Dombi jobboldali beadásába Tóth M. ért bele kézzel a tizenhatoson belül, ezért a játékvezető a vétkest kiállította és 11-est ítélt. A büntetőt Szanyó lőtte a kapu jobb oldalába (1-0). A 76. percben Balassa szabálytalankodott Szanyóval szemben, aki törlesztett, ezért a bíró őt is zuhanyozni küldte. Két perccel a vége előtt Kovács cselezte ki a behátráló Gojant, majd 14 m-ről Nagy mellett a bal sarokba gurított (1-1). Vezetése birtokában a Debrecen nem vette elég komolyan a Haladás támadásait, így a vasi vasutasok megérdemelten jutottak az egy ponthoz.

  MTI