magyarfutball.hu

Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 1 : 0 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2023
  2. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2023
  3. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2023
  4. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2023
  5. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2023
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 3 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.05.31, 13:08 (szerk.: 2023.06.09, 20:50)
    Az egész tavaszi vergődésben ez a meccs volt az amiért nem tudok haragudni. Legalább játszott pár fiatal - én Merglt tettem volna a kapuba, de mindegy - és a csapat így is jobb volt mint a loki ellen.
    Kikaptunk egy kamu büntetővel, de ezúttal legalább nem kell szégyenkeznünk. A srácok most is be voltak oltva góllövés ellen, de legalább most nem kaptunk gólt szőgletből és végre vége a szezonnak. A bajnokságot így is megnyertük, ami el is mond mindent a magyar fociról.
    Ünnepelni nincs nagyon okunk, ezt remélem Gáborék is látják, de eddig is, ezután is: Hajrá Fradi!

    A kövesd második kaput eltaláló lövése a 90. percben volt.
    Abban a fordulóban nyertünk utoljára, amikor eldölt, hogy bajnokok vagyunk. Azóta ez 3 vereség 1-6-os gólarány.
    Sikerült ezt a bajnokságot úgy lehozni, hogy már két csapatot nem tudtunk megverni egyszer sem.
    A tavasz egy megdöbbentően eredménytelen időszak volt. Nem néztem statisztikákat, de erős a gyanum, hogy ez volt a leggyengébb tavaszi szezonunk azok közül, amikor bajnokságot nyertünk.
    A selejtezők kezdetére, ami másfél hónap, nehezen képzelhető el, hogy fogunk összeállni. A csapatot nézve legalább tizen mennek, azaz a helyükre kell igazolni. Doll ebbe bukott bele, hogy nem lett kész a csapat a selejtezőkre. Most is necces lesz.
    Lehet, sőt kell örülni a sikereknek, idén főleg az őszieknek, de ez a tavasz gyalázatos volt. Nem lehet az őszi sikerekkel semmivé tenni a tavaszi botladozásokat, sikertelenséget.
    Ezzel magunkat csapjuk be!
    Akinek ez nem számít és csak az őszt látja, az őszi sikereket, a kudarcokról viszont nem vesz tudomást, az menjen ünnepelni az MVM domeba.
    Én nem megyek. Nekem az egész szezon egyben adna ünneplésre okot, de így nem nagyon ad!
    Ennek ellenére Hajrá Fradi!

    Nehéz őszíntén megünnepelni ezt a bajnoki címet úgy, hogy a legszebb őszünket így lezéróztuk a tavasszal. Olyan őszünk volt, ami le sem írható. Az EL csoport megnyerése. Reváns a Slovanon, 6-0 a lilák ellen… hihetetlen büszkeség! Aztán ez a tavasz. Csúnyán lerontja a képet sajnos. Az őszt köszönjük srácok.

    Semmit nem számít de Drazic szabálytalanul szerezte meg a labdát a tizenegyes előtt - kézzel, könyökkel hátulról lökte Knoestert! Nagyon tisztán látszott az ismétléseknél, de a bíró, a var és a kommentátor úgy tett mintha nem látták volna, de a stúdióban is az ügyes labdaszerzésről beszéltek!

    Knoester utolsó ember létére háttal a csatárnak cselezni próbál hazaadás helyett, ilyen elemi hibát nem lehet véteni. kézimunka minden párharcban van, de a labdát nagyon tisztán elpöckölte.

    Sajnos ki kell mondani, hogy tavaszra hozzáromlottunk a mezőnyhöz, amire ilyen tartósan hosszú évek óta nem volt példa.

    Igaz tele voltunk és vagyunk sérültekkel, de akkor valami kurva szarul van összerakva, ha cserék nem akarják megmutatni, hogy tudnak a csapatért küzdeni...

    Az ősz emelt szintű teljesítménye mellett a tavasz egy kalap szar volt..

    Kubi gondolom most megint elégedetten dől hátra...

    az egy "kis csapat" nagy napja volt, annak minden szépségével, aztán pár év múlva láthattuk, hogy mi is van a palacsintában...
    Kubatovék nagy klubot igyekeznek építeni, megágyazni annak, hogy lehessen lépésről lépésre tervezni, fejlődni, de ennek a folyamatnak is vannak kevésbé kellemes részei persze.
    sok irigyelhető dolog van egy kisebb, lokális csapat körül, sok "sexy" dolog veszik el sajnos ilyenkor, de valamit valamiért.
    igaz, tegnap a dómban nem voltak 25 ezren (ahogy 92-ben sem), de így is többen voltak, mint a legtöbb magyar csapat hazai meccsein, és akik ott voltak, azok boldognak tűntek, pozitívnak, én magam részéről örülök, hogy vannak ilyen szurkolók is, mert pl ezen a fórumon sokszor úgy tűnik, hogy minden szar, gatya, kuka az egész. a tömeget, a bázist a Fradi mögé ők adják, nem a szkeptikusok, jobban tudók, károgók, szerencsére.

    A tavasz egy rakat szar volt, ezt mindenki látta/tudja. Viszont ez sokkal inkább arról szólt, hogy az őszi varázslatos menetelés után mindenki szétesett fejben, amikor már "csak" az NB1-re kellett fókuszálni. Nem egyedülálló ez a sportban.
    A baj akkor kezdődik, ha ezt a nyári szünetben nem tudják rendbe tenni, de a csapatot ismerve a motivációval nem lesz gond a BL selejtezőktől kezdve.
    A keretet formálni kell, mert a védelem nagyon lyukas, a középpályáról eltűnt a 2 legfontosabb láncszem és csatárunk sincs. Nincs, mert Ryan-nek nincs maradása. A hozzáállása, a szurkolók felé tett "gesztusa" kiírta őt a csapatból.
    Kaján nagyon bíztató volt, jövőre szerintem megy a Soriba, ott majd kap felnőtt meccset bőven.
    Ha jön Ramírez, egy jó középhátvéd, egy jó 6-os és egy jó csatár, akkor nem lesz ellenfelünk és az EL jövőre is elérhető.

    Ez a tavasz kva ciki lett így összességében. Egy ideig ment a "Leverkusen ellen készülünk" meg sok a sérült ... de az igazság az, hogy telibe sz@rták. Játékosok, stáb ... mindenki.
    Szólni kell akkor, hogy "ezen a meccsen foci helyett a pinára gondolunk", ne gyertek ki, mert felesleges. Annyi tisztelet kellene a szurkolók felé (főleg azok felé akik vidékre is elkísérik őket) , hogy nem hagyják, hogy aki szembe jön cipóra verje őket.
    Na és akkor lehet menni ünnepelni az MVM Dome-ba, hogy 6 ponttal jobbak voltunk mint a Kecskemét. :-(

    Statisztikai adatok a szezonzáró bajnoki mérkőzésről.

    A 45:28 tiszta játékidejű meccsen 4-2-3-1-ben játszottunk, 62%-ban birtokoltuk a labdát (82%-os passzpontosság, 16.9 passz/perc, 9.1% hosszú passz). A párharcok aránya 95-83 ide, mi 22-szer, a hazaiak 15-ször szereztek labdát az ellenfél térfelén, nekünk 3, a hazaiaknak 5 labdavesztéséből lett lövés.

    44 támadásból mindössze 9 lövésig jutottunk, ebből 3 talált kaput (Mezőkövesd 17/11/2), az xG-arány 0.98 – 1.58, az xcG-arány pedig 0.52 – 1.02 volt oda. 59 támadópárharcból 24-et (41%) nyertünk, 67 védekezőből 48-at (72%), a fejpárbajok aránya 14-14, a szabad labdás párharcok aránya 14-9 a kövesdieknek. A PPDA 8.0 volt.

    Így értékeltétek a Mezőkövesd elleni teljesítményt.

    Kaján 4.91
    Marquinhos 4.87
    Lisztes 4.61
    Szécsi 4.48
    Tóth A. 4.30
    Esiti 4.26
    Owusu 4.26
    Zachariassen 4.26
    Sagal 4.13
    Abena 4.04
    Knoester 3.87
    Gojak 3.65
    Mercier 3.17

    https://ulloi129.hu/2023/06/08/kajan-marquinhos-lisztes/
    https://ulloi129.hu/2023/06/06/igy-teljesitettunk-a-mezokovesd-ellen-19/
    https://ulloi129.hu/2023/05/28/elo-a-mezokovesd-elleni-bajnokirol-21/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.05.28, 13:18
    Tájékoztatjuk a tisztelt szurkolóinkat és érdeklődőket, hogy minden elővételes belépő elfogyott a hazai szektorokba a mai nap folyamán.

    A mérkőzés napján 200 db belépő vár majd gazdára, amit kizárólag a Széchenyi út felőli 1-es jegypénztárban lehet megvásárolni május 28-án, vasárnap 13.30-tól.

    2023.05.24
    https://mezokovesdzsory.hu/elfogytak-az-eloveteles-jegyek/