magyarfutball.hu

Puskás Akadémia FC - FK RFS 0 : 2 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Konferencia Liga 2. selejtezőkör 2. mérkőzés
játékvezető : Altmann Walter (Ausztria)
nézőszámok:
  1. nso.hu: -
  2. pfla.hu: -
  3. fkrfs.lv: 1.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.30, 16:13
    Viktors Morozs: Úgyhogy megpróbáltunk a védekezésre koncentrálni, de támadni is szerettünk volna. Voltak is lehetőségeink az első félidőben, de nem használtuk ki őket. A védelemben tökéletesen működtünk, csak néhány helyzetet engedtük az ellenfélnek, ebből talán egy kapufa volt igazán veszélyes. Sikerült győznünk, és nagyon örülünk, hogy kapott gól nélkül jutottunk tovább, hiszen nem mi voltunk a favoritok ebben a párharcban, nagyon erős csapattal találkoztunk.

    Hornyák Zsolt: Az első félidőben nem bírtuk összehozni a gólt, pedig volt rá néhány lehetőségünk. Hiányzott a játékunkból a tűz, a kiemelkedő egyéni teljesítmény, főleg Balutától vártam volna. Az ellenfél jól védekezett, és az történt, amit nagyon nem szerettünk volna: az ellenfél az első helyzetéből gólt szerzett, amitől sajnos mentálisan megtört a csapat. Nagyon sajnálom a fiúkat, mert éreztem rajtuk, hogy mindent megpróbáltak az első félidőben. A másodikban is akartunk, jött ráadásul Géresi Krisztián, aki hozta azt a kreativitást, amit vártam volna. Próbálkoztunk megszerezni a becsületgólt, mindenkiben megvolt az akarat, erre büszke is vagyok. Ezt a párharcot az első mérkőzés első huszonöt percében veszítettük el.

    https://www.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-sajnalom-a-fiukat-mert-megvolt-bennuk-az-akarat-hornyak-2841293
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.30, 16:11 (szerk.: 2021.07.30, 16:19)
    Ez a Riga egy mostani embéeggyes középcsapatnak felel meg a maga 6 milliós keretével. Voltak ennél már sokkal gyengébb kupaellenfelek is. Ettől persze ez az eredmény és főként ez a teljesítmény a postástól gyalázatosan gyenge

    Hatalmas égés egy nagyon gyenge lett csapat ellen!
    Abban reménykedtem, hogy legalább itthon nyernek és becsületesen esnek ki, de ez gyalázatos!

    amiért még nagyon gáz ez hogy nagyon fogadkoztak h meglesz így dupla ciki

    Egyébként hogy némi szakmázást is próbáljak azért idecsempészni, a második félidőben Hornyák még húzott egy lapot hogy a balhátvéd Deutsch helyére hozta be a center Kozákot, amiből az lett hogy Nagy Zsolt ment át a baloldalra a jobboldalt meg annak a Corbunak kellett volna felügyelni aki egyáltalán nem tud védekezni. Róla is kapták mindkét gólt

    Az első félidő rendben volt-mondta az edző…
    0-3 után, amikor “mindent megteszünk és ledolgozzuk a hátrányt”.. hogy lehetett rendben??
    Tíz percen át még emberelőnyben is voltak…

    1 meccs még azt mondom, hogy rossz napja volt a Puskásnak.
    Oda-vissza kikapni már azt jelenti, hogy egyértelműen, megkérdőjelezhetetlenül erősebb csapat a lett második...
    Akik amúgy a jónevű Virsiligából érkeznek, és ezzel mindent el is mondtam a szintjükről...

    Nekem ez érthetetlen. Jó játékosaik vannak (sőt!), jó tréner is (úgy tünt), az NB1-ben remekelnek, de a nemzetközi porondon... szétesnek. Itt nem tudás hiány van, hanem - talán - csapatszellem, csapat identitás, összetartás, és benső tűz hiánya (csapat szinten) van. Én mást nem tudok mondani, mert másképpen értelmezhetetlen.

    A Puskásban 6 magyar volt a kezdőben köztük három 19-20 éves, vagyis több mint a Fradi/Újpest kettősben együtt a heti kupamérkőzéseken. Ennyit azoknak, akik több fiatal magyar játékos követelnek a Fradiba. Knezevic távozásával góllövő nélkül maradt a PAFC, ez a finnek ellen is látszott, gólok nélkül a mennyeiben is szenvedni fognak. Az igazi csalódás a Vidi kiesése volt, 3.4. számú kupacsapataink soha nem mentek egynél több kört.

    5 kapott ,0 rúgott góllal kiesni egy lett csapattól, hát az már több mint szégyen!!! De az hogy semmi akarat és elképzelés ne legyen a csapatnak, az Puskás emlékére is megalázó! Ez a 2 meccs egy okádék volt!

    Én azokat sajnálom, akik benneteket néztek....20 perc elég is volt belőletek. Persze, ezt a hibát nem követjük el többet!

    "az ellenfél az első helyzetéből gólt szerzett, amitől sajnos mentálisan megtört a csapat" - Milyen csapat az ilyen ?????

    Szánalmas.. 0-3 után a visszavágó első félidejében egy gólt sem tudtak szerezni…
    Erre a kapott gól MIATT megtört az akarat???

    Nincs a két csapat között ekkora különbség.A továbbjutás abban a 25 perces kihagyásban ment el.Valami okból azt hitte a Puskás hogy ő a favorit?!De legyünk őszinték nincs kiemelkedő labdarúgójuk.Mióta a Knezsevics elment igazi vezér sincs.Nekem nem meglepetés ez a kudarc.A légiósok tucat emberek.Többet érne saját fiatalokat játszatni,a csapat is szimpatikuabb lenne,lehet az eredmény pedig jobb.Szerintem lesz változtatás,mert ennek így semmi értelme.

    Akik csak politikai hányást tudnak ideokádni azok húzzanak a náthásba! A Ezzel a két meccsel kínozni lehetne és Hornyákkal, meg a "játékosokkal" megnézetném párszor, hogy szenvejenek ők is egy kicsit. Hogy vakok vagy teljesen hozzá nem értők ülnek a szakmai stábban az biztos. Az pedig, hogy a játékosok nagyon buták az egyértelmű. A belső védők és a kapus 190 cm felettiek voltak, de rendületlenül ívelgetett a pafc a fejükre. Hogy miben reménykedtek azt nem tudom.

    Egyáltalán miért igyekszik egy csapat nemzetközi kupa indulásra feljogosító helyezés elérésére, ha utána látszik rajtuk, hogy a hátuk közepére nem hiányzott és inkább koktélozgatnának a spanyol Riviérán. Ez a lett csapat kiesne a jelenlegi magyar első osztályból, de szerintem a Fehérvárt legyűrő Ararat is. Egyedül a Fradi, meg az Újpest teszi a dolgát. Oké, sajna a Basel már lehet sok lesz (amúgy nem vennék rá mérget),de azért mégsem egy lett vagy örmény csapat. Szóval minek kaparsz az ezüst vagy bronz éremért,ha utána csak lejáratod a hazádat? Ennek a lett csapatnak egy szintén komoly kaliberű feröeri csapat az előző körben a két meccsen 5 gólt rúgott, igaz végül a lettek jutottak tovább, de ők ötöt is berámolnak ennek a hulladék csapatnak a magyar ezüstérmes meg egyet se? Olyan csapatoknak kellene Magyarországot képviselni a nemzetközi kupákban, akikben van alázat és hajlandóság is. A pofámon ég a bőr, megint be lettünk árazva.

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2841259