magyarfutball.hu

Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.04.18, 16:02 (szerk.: 2021.04.22, 15:21)
    Motiválatlan. koncentrálatlan, társaság volt ma a pályán. Mondhatnám a lilák ellen akarnak bajnokok lenni, de nem mondom.

    Vigasztalásul..
    A Várdával mindig ilyen meccset játszunk.Már évek óta.Tavaly,egy ennél sokkal tartalékosabb Várda ellen nyertünk otthon,egy olyan Sigér góllal,amilyet még nem sokan láttak.Kb egy helyzetünk sem volt azon a meccsen sem.Aztán volt olyan is,szintén az Üllöin,amit Leandro döntött el,egy távoli lövéssel.Előtte 3 kontrát baszott el a Várda,amik nagyobb helyzetek voltak,mint a maiak...Volt,hogy egy megadható,de nem kötelezően megadandó 11-sel nyertünk.Szinte csak ilyen meccseink voltak ellenük.

    Félreértés ne essék, nekem sem tetszik az, amit látok a srácoktól, de valahol mégis meg tudom érteni őket, hogy nincs meg a motiváció. Hosszú szezon, covid, kb fél éve megnyert bajnokság, jön az EB, 3 hónap múlva meg már BL selejtező. Senki nem akar összeszedni egy felesleges sérülést, már csak azt várják a fiúk, hogy a nyakukban legyen az érem, és húzzanak el pihenni, aztán jöjjenek a meccsek, amiknek igazi tétje is van. Nyilván szurkolóként szar ezt látni, de valahol érthető, hogy egy esetleges Kisvárda elleni győzelemért senki nem akarja beáldozni az EBt, vagy a BLt

    Az egyetlen pozitívum Bogdán játéka volt. A magam részéről több magyart szeretnék látni a csapatban, mert erre az eredményre szerintem velük is képesek lennénk.

    Mindenki elvesztette a fókuszt. A játékunk is szétesett. Edző, játékos és vezetőség is előre iszik a medve bőrére.
    Fegyelem, figyelem, koncentráció, akarat. Egyik sincs meg.

    Csak nehogy lejárjon az ünnepségre félretett pezsgő szavatossági ideje. smiley

    Ez a rengeteg döntetlen tavasszal... Most akkor hajrá mtk. Ne röhögjenek a makik, hogy nem is lenne miért sorfalat állniuk.

    Hihetetlen. Méltatlan. Nulla. Imádom a Fradit, de ez egyszerűen gyalázat volt.

    Befásultunk sajna mostanában, eléggé kényelmessé váltunk. Formán kívül a teljes támadó szekció. Jelenleg képtelenek vagyunk tartósan nyomás alá helyezni az ellenfelet.
    Ez egy új oldala a csapatnak, meg kell oldani ezt is, talán vérfrissítés lehet a megoldás...

    Mester-nagyon szomorú, hogy a hazaiak jobban akartak! Sajnos mi is így láttuk!

    Kicsit statisztikailag is bíbelődve: az 5, 10, 15 sőt a 20 meccses forma tabellára tekintve sem vezetjük a bajnokságot. Talán ennek tükrében ki lehet jelenteni, hogy valami nem oké, viszonylag hosszabb ideje.

    Az is világos, hogy a tavaszra úgy fordultunk rá, hogy 12-2-0 volt a mérlegünk, most 19-9-1. Lehet ezt is csűrni-csavarni, de a 7 döntetlen és a kilátástalan játék elég sokatmondó.

    A tegnapi produkció olyan semleges volt. A legtöbbet a labda szenvedett, mert mindenki belerúgott. De nem oda ahová szerettük volna. Így aztán meglett a mi szenvedésünk is. Gyógyírt csak a tabella jelent, igaz úgy látom az senkit sem kárpótol. Én egy félidő után látva a dolgokat letudtam a meccset. Így aztán senkit sem tudok szidni és ezért már megérte. Igaz én a 32-nek tiszta szívvel tudok örülni.

    Tegnap is egy végletekig biztosra menő, stabil játékot nyújtottunk, azzal az apró hibával, hogy semmi kockázatot nem vállaltunk, olyannyira, hogy 80 percig kapuralövésünk sem volt. Biztos abban bíztak akik pályára léptek, hogy majd csak lesz egy gólunk.
    Bevallom ez nem egy bajnoki címre törő csapat mentalitása, játéka.

    Egyébként ettől az egycsatáros játéktól mit várhatunk? Pláne úgy hogy Bolit meg se tudjuk játszani. Két csatár az már elképzelhetetlen Rebrovnál?

    A középpályán van szerintem a legnagyobb probléma, ami a támadás építést illeti,ezért is nagy kár hogy oda nem tudtunk vagy akartunk valódi minőséget igazolni.

    Amikor 11 játékosból a pályán, 8 kifejezetten védekező játékos, meg 3 támadó, abból sohase lesz igazán intenzív támadó foci, mércétől függetlenül. Meggyőződésem tegnap is nyertünk volna, de legalább gólokat rúgtunk volna, ha Sigi kapott volna szerepet Laidouni vagy Soma mellett, és eléjük betettük volna Isaelt, vagy Tokit. Nem 20 percre, hanem 90-re.

    Egyedül Laidounit sajnálom, illetve azokat akik végig padozták a tavaszt. Egyszer sem volt kezdő Gera? Hol a szenvedély? Szép amit a mester ősszel elért, de tavasszal csak az alibi kifogásokat hallom tőle. Rossz felkészülés, hideg talaj, nem akartuk eléggé, kompakt ellenfél, az összes létező kamu dumát hallottuk. Ez a tavasz úgy ahogy van kuka, daszvidanje mester!

    Érdekes hogy a hazaiak jobban akartak a számukra szinte tét nélküli meccsen mint mi.

    miért nem játszanak mások is? Aki nem motivált látványosan miért nem padozik? Ezt reklamálja szerintem több ember. Az is benne van hogy aki beáll az se lesz jobb de legalább látnánk az akaratot, de Rebrov süketelése beszédes már. Nem 1 meccsről van szó.

    Uzuni, Tokmac, Zubkov, Isael az ő gyenge játékuk okozza ezt a gyenge, lélektelen, beleszarok játékot tavasszal. Rebrov minek erőlteti őket, egyik se fontos a jelenlegi formájában.

    Aki ért a focihoz, én is írtam a meccs előtt, tudta előre hogy egy bűnrossz meccs várható, kevés eseménnyel.
    Sajnos egy masszívan betömörülő csapat, ha koncentrálva játszik már megnehezíti a dolgunkat, mert sematikus, ötlet nélküli játékot játszunk. Nincs váratlan, nincs kombináció, nincs finesz, az egész játékunk, keretünk arra van felépítve, hogy nálunk erősebb csapatok ellen tudjunk játszani egy játékot, és a legfőbb fegyverünk is az, hogy egy feltolt védekezés ellen a szélsők gyors bemozgásaival hatékonyan le tudunk csapni. Pl. A két gól a Vidi ellen tipikusan ilyen volt. Nagyon ritka viszont egy kombinatív akció utáni kijátszott gól. Tavasszal a legtöbb gólunk ilyen gyömöszöljük, idepattan-odapattan lepattan, pontrúgás, tizi.
    Egy sima bajnoktól ennél sokkal több kellene. A védekezéssel nincs gond.

    A baj csak az hogy ez a Várda, ami egyébként valóban betömörül a mérkőzéseik nagy részén, most nem tette ezt, maximum a mérkőzés végén. Konkrétan nekik volt több helyzetük.

    A baj csak az hogy ez a Várda, ami egyébként valóban betömörül a mérkőzéseik nagy részén, most nem tette ezt, maximum a mérkőzés végén. Konkrétan nekik volt több helyzetük.

    Az eső két beadás után kiderült az ötöson belül Dombó az úr, mindet lehúzta! Erre 12 beadásból 11 az ötösön belülre ment!
    De legalább nem gond, hogy a makik nem akarnak sorfalat állni!
    Ezzel a játékkal megbukunk ellenük! Nekünk nem fognak bepuccsitani mint háromszor a molnak!

    kép
    A 62:29 tiszta játékidejű találkozón ugyan meddő mezőnyfölényben játszottunk – kétszer annyit volt nálunk a labda, pontosabban passzoltunk (86.7% ill. 77.1%) – de jóval kevesebbet próbálkoztunk, harmadannyiszor találtuk el a labdát és lényegesen kevesebb párharcot nyertünk.

    Az InStat TOP5-ben három Fradi-védő és 2 hazai játékos szerepel, egy védő és a kapus: 1. Blazic 290, 2. Hej 258, 3. Heister és Dombó 253, valamint az 5. Dvali 250.

    Az első félidőben Sigér Dávid, a másodikban Tokmac játszott a szélsőinkkel egy sorban, Boli mögött, de nem sok eredménnyel. Mind az xG, mint az xcG ritka alacsony volt (xG 0.31-0.79; xcG 0.08-0.63). Ami az xG-t illeti, 2015 nyara óta egyszer, a tavalyi Honvéd elleni 0-0-kor volt alacsonyabb ez az értékünk az NBI-ben. Viszonylag sok, 40 támadást vezettünk, ezek közül azonban csak 3 vezetett lövéshez.

    A párharcokban ritka rosszak voltunk: a támadópárharcok 40%-a még elmegy, de sem a védekezőpárharcok 47%-os mutatója, sem a fejpárbajok 39%-os statisztikája nem tehet senkit elégedetté. 25 labdát szereztünk az ellenfél térfelén, ezekből 2 lövésig jutottunk. A hazaiak 18-at, 4 lövéshez jutottak belőlük. A játékunk tempója igen alacsony volt (15.56 passz/perc, a hazaiaknál ez 16.6), a letámadásunk sem volt intenzívnek mondható (11.8 PPDA).

    Bogdán NBI-es bajnoki debütálásakor 7 lövést kapott (0.63), 3-szor jött ki, mind a 21 passza pontos volt.

    Wingo 101 akciójának 64%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 80%-kal passzolt, 19 párharcból 10-et nyert. 12 labdát vesztett, 7-et szerzett vissza, 6 passzt lopott.

    Blazic 162 (!) akciójának 85%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.06). 144 passzából 88%, 20 hosszú labdájának 45%-a volt pontos. 7 párharcból 5-t nyert. 15 labdát vesztett és nyert, 7 labdát lopott.

    Dvali 161 akciójának 91%-a sikeres volt, 143 passzának 97%-a (!). 12 párharcból azonban csak 3-at nyert. 2 labdát vesztett, 15-öt szerzett vissza, 3 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.12).

    Heister 76 percet kapott. 61 akciójának 66%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.08). 82%-kal passzolt, 9 párharcból 5-t nyert meg. 12 labdát vesztett, 4-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Somalia 89 percet kapott, 70 akciójának kétharmada volt sikeres. 1 lövése volt (0.02), 88%-kal passzolt, 22 párharcból 9-et nyert. 9 labdát szerzett, 9-et vesztett, 1 passzt lopott.

    Laidouni 108 akciójának 75%-a volt sikeres. 91%-kal passzolt, 22 párharcból 10-et nyert. 10 labdát vesztett, ugyanennyit szerzett, 3 passzt lopott.

    Zubkov 76 percet kapott, 63 akciójának 49%-a volt sikeres. 88%-kal passzolt, 16 párharcból 6-ot nyert. 1 lövést készített elő (0.02).

    Sigér 46 percet, egy félidőt kapott. 42 akciójának 43%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.11), 79%-kal passzolt (19/15). 15 párharcból 3-at nyert meg. 8 labdát vesztett.

    Uzuni 76 percig volt a pályán, 36 akciójának 58%-a volt sikeres. 85%-kal passzolt, 9 párharcból 3-at nyert meg.

    Boli 53 akciójának 30%-a volt sikeres, 75%-kal passzolt (16/12). 25 párharcból 4-et nyert meg.

    Tokmac 49 percet kapott, 37 akciójának 41%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.04). 82%-kal passzolt (11/9). 15 párharcból 4-et nyert. 2 lövést készített elő (0.09).

    Civic 20 percig volt a pályán, 18 akciójának 78%-a sikeres volt, 14 passzából 10 (71%), mind a 4 párharcát megnyerte. 4 labdát vesztett, 2-t szerzett. 1 lövést készített elő (0.03).

    Isael 20 percig bizonyíthatott, 17 akciójának 47%-a volt sikeres, 6 passzából 5 (83%). 7 párharcból 3-at nyert.

    Maknak is 20 perc volt osztályrésze, 17 akciójának 71%-a volt sikeres, 11 passzából 9 (82%). 5 párharcból 3-at nyert meg.

    Vécseinek 6 perc jutott, 3 akciójából 1 volt sikeres, 1 pontatlan passza mellett 2 párharcból 1-et nyert meg. 1 labdát szerzett és vesztett.

    https://ulloi129.hu/2021/04/17/elo-a-kisvarda-elleni-bajnokirol-9/
    https://ulloi129.hu/2021/04/19/igy-teljesitettunk-a-kisvarda-ellen-9/