magyarfutball.hu

Kisvárda-Master Good - Debreceni VSC 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.11.24, 10:59 (szerk.: 2019.11.24, 11:25)
    Nagyon, nagyon sajnálatos, hogy hova jutott a Loki. Iszonyatosan lassan gondolkodó, esetleges megoldásokkal operáló, és baromi pontatlan játékosok, akiken semmi begyakarolt, pörgős, gyors megoldás nem látható. Mindezt főállásban, hivatásként .... muhahaha. Ennél már csak a mi kis NB1-ünk szebb, Felcsúttal, Kisvárdával, Mezőkövesddel és a hasonló európai futball fellegvárakkal.

    Katasztrófális a védelmünk.Ha nem Kosicky véd, már 3:0 is lehetne.Pontrúgásból úgy gólt kapni, hogy a rövidet sem tudjuk levédekezni...Már minden ellenfelünk tudja, hogy elég a védők mögé berúgni a labdát, úgyis lefutja a védelmünket bárki.Ha ezt a meccset sem tudjuk legalább döntetlenre hozni, akkor nagy bajok lesznek.

    Mondhatunk bármit, jobb játékosokból áll már a Kisvárda is.Össze kell hasonlítani posztonként.De kevés csapat van, akik gyengébbek tőlünk, de talán 2-3 még van.Amilyen jól indult a két csatárunk, annyira beleszürkültek.Garba és Adeniji se nem gyorsak, se fejelni nem tudnak vagy elfelejtettek.Egy Rubust, aki Nyíregyházán sem tünt ki, nem tudnak hibázásra kényszeríteni...Coulibalyra vagy Sidibére csak a szinükben emlékeztetnek.Kulabá még targoncával is lehagyná őket.De minden csapatrészben gyengék és lassúak vagyunk.

    Elég reménytelennek látom a csapatot.

    Én sem értem, hogy ez a tavalyi csapat, plusz előrefelé erősítettünk is. (mínusz Bódi)
    Vagy ennyit számít Bódi, vagy valami probléma van a felkészítéssel, vagy nem tudom. Egyformán gyenge, és életlen mindenki. A felállt fal elleni játékunkat csak azért nem kritizálom, mert a semmit nem lehet.

    Garba és Trujics addig volt hasznos, amíg meg nem tanultak magyarul futballozni. Nem ők az elsők, akik jól kezdenek, aztán a cserepadon végzik, vagy még ott sem. Mi leszünk az NB1 Palermoja.

    Elég kellemetlen volt ma ezt a meccset végignézni Várdán. Nagyon nagy krízisben van a csapat nem csak szakmailag hanem mentálisan is
    Mentünk persze előre, de sajnos átütőerő és főleg hit nélkül. A csapat hitehagyott lett, önbizalmuk sincs már, nevetséges milyen hazaadásszerű lövésekel próbálkoztunk párszor.
    Egy elég közepes Várda vert minket ma akik taktikusan lehozták a meccset, szerencse hogy újabb gólt 1-0 után már nem nagyon akartak rúgni csak lehozni valahigy a meccset mert nagy volt a tét nekik is. Így is nekik voltak komoly lehetőségeik, mi csak erőlködtünk, gyömöszöltük a labdát.
    Sokkal gyorsabb labdajáratás, sokkal több üresbe bemozgás, jobb beadasok, de főleg több hit kellett volna hogy ezt a meccset megnyerjük.
    Nagy gödörben vagyunk, nem nagyon látom hogy fogunk kijönni belőle.
    A mai vereséggel oda kerültünk a kiesőjelöltek közé a táblázaton.

    Érdekes látni a csapat fejlődését, az első évben (Herczeg 2. érája), rengeteget hibáztunk egyénileg és csapat szinten is, de a csapaton látszott az egység, az akarat, a második évben, még jobb lett a csapategység, kevesebb volt az egyéni hiba, jöttek emberkék (Haris, Pávkovics, Szécsi) és az egyének viszonylag jól teljesítettek, de a hibák így is jelen voltak a játékban. Most az idei szezonkezdet nagyon jól beillett a felfelé ívelő, fejlődő tendenciának, magabiztos játék előrefele, igaz a védekezést tekintve már nem lehetett ezt kijelenteni, sőt, de ezután mintha a csapat mentális szakadékba esett volna, de legalább is visszaesett volna a kezdetek kezdetéhez, de mostmár csapategység nélkül, ami számomra abban mutatkozik meg, hogy amikor elpasszol egy labdát pl Tőzsér, megy a mutogatás, hogy miért nem arra mozdult az adott játékos, holott ha arra is mozdult volna, akkor is ellenfélhez megy a labda, de nem csak őnála megy a mutogatás és a duma, másnál is.

    Hihetlen mennyiségű eladott labdánk volt a mostani mérkőzésen is (Haristól és Tőzsértől főleg), a beadások, pontrúgások meg vicc kategóriába tartoztak, mindenki égbe lőtte a labdát, amit Felipe köszönt szépen és lehúzta a többségét. Úgy tűnt a csapat védekezése mintha még mindig a fradi meccsén lettünk volna, mert a védekezés amit állítólag 2 hétig gyakoroltak ugyanolyan szar volt, csak most egy gyengébb ellenfél ellen, Grozavon és Kovácsrétin múlt, hogy nem 4 lett a vége.

    Szerintem 2-3 mérkőzésig még türelemmel kell lennünk, ha addig sincs változás, akkor edzőt kellene cserélni, nincs mese.

    Supka, Bódog, Horváth, Pinyő szabad, utóbbit rémálmomba sem kívánnám, akkor inkább Kondi.

    Az a baj, hogy már megint (..) mi kaptuk az első gólt. Az elején még látszott is rajtunk valami lendület, egész jó volt a meccs. Aztán sikerült a védelemnek megint összehozni egy gólt, onnantól jött (volna) a felállt fal elleni játék. A Várda jól védekezett, mi meg nem tudtunk velük mit kezdeni. Próbáltuk beszuszakolni középen a labdát, de ott jó sokan voltak. A pontrúgásaink meg...... A lövéseink meg megint... vagy messze a kapu fölé, mellé, vagy alig gurul el a kapuig. ha egyáltalán nem kezelte le egy védő.
    Mi miért nem tudunk úgy rúgni egy szabadot, mint a várdaiak a gól előtt. Kapu felé csavarni, ha beleér valaki jó, ha nem, akkor is veszélyes. Mi meg vagy nem tudjuk átrúgni az első védőn, vagy felrúgjuk a levegőbe, és a kapus lehúzza.
    Tavasszal nagy szükségünk lesz egy jó Bódira.

    Viszont volt egy begyakoroltnak tűnt szögletvariációnk az elején. Két hét alatt ez is valami....

    Ja, a szögletvariáció teljesen jó volt, csak az a lövés a végén...És több ilyen gurítás-szerű lövésünk volt, láthatóan önbizalma sincs jelenleg a gárdának. Keményebben oda kellene tenni magunkat a kapu előtt, több bemozgás kellene üresbe, több ötlet, de hát elmondta ezeket Bandi bá is most.

    Persze egy 1-6 az mindenkit padlóra küld. Az egyébként igaz, hogy a Fradin kívül más nemigen focizott le minket, a Várda sem tegnap, de ettől a vereség az vereség.

    Ami a céljaink átértékelését illeti, hát igen, én mondom már egy éve hogy kifutott eredményeink voltak azért, szóval a reális pozíciónk az 5-8. helyen van, továbbra is így gondolom. A Vidit és a Fradit kivehetjük eleve, teljesen más lehetőségekkel, háttérrel rendelkeznek mint mi. A Honvédnak és a Puskásnak simán jobb az állománya, főleg utóbbié. Nekünk hol van egy Gyurcsó képességű szélsőnk, vagy egy olyan centerünk mint Vanecek? Nem költségvetések játszanak persze, de hosszú távon nehéz ezt ellensúlyozni.

    Nekem nem a helyezésünkkel van bajom főleg jelenleg, hanem a játékunkkal továbbra is. Várom hogy a szakmai stáb mit tud kitalálni mert elsősorban mentálisan kellene kirángatni a csapatot ebből a kútból.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=f2b860c517e358acd2965e80c770c04e