magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Debreceni VSC 2 : 3 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.08.25, 10:03
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
    Elfáradtunk. Már most. Nézzétek meg sétálunk,csak az fut aki felé a labda megy.A Ferenczi àllandóan uton van ,de csak nézi a beadásokat. Odaszalad a támadóhoz,de meg nem támadná. Szatmári olyan lassú,hogy nb3-ba gyorsabb védők vannak. Iszonyat gyenge jàtékos mindkettő,nem csoda gólt mindig kapunk.A 2 külföldink fut a legtöbbet és a kapusunk a legjobb+ a szurkolok!

    Kicsit izgalmas lett a vége. Három bajnoki három győzelem, nem sokan gondolták volna ezt.

    Pedig a Loki minden megtett, hogy a Honvéd jó eredményt érjen el. Az első gól utáni látványos visszaállás, majd Nagy S. visszahúzott keze Lanzafame szabijánál, buta feltételezésekre adhat okot...

    Gratulálok a győzelenhez.Valaki magyarázza el Nagy Sanyinak, hogy ha majdnem középről jön a szabsd, akkor nem az egyik kapufa mellé kell beállni.Azt hitte, ha felkínálja a hosszút, az oladz oda is rúgja. De ő ennél sokkal rutinosabb. Ha a hosszút rúgja szerintem az is gól, de ő átlátott Nagy eszén.Nem ez az első ilyen tossz helyezkedése.Szerintem Szécsi,Kevin és Trujics volt jó.Bravó!

    Gratulálok a csapatnak! Azért 1:1 után nem gondoltam volna hogy megnyerhetjük ezt a meccset. Ma Garba játéka annyira nem tetszett, nem volt benne átütő erő.

    Tőzsér Herczeg Bandi meghosszabbított keze, amolyan "pályán belüli edző", nem vagyok biztos abban, hogy jó lenne, ha kivennénk a csapatból. A vezérszerepet sem tudná átvenni tőle senki egyelőre, mivel most Bódi sincs.

    Amíg Haris fut helyette is, addig elfér.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=841059ce54c1d8309591baa84f539a64
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.08.25, 10:01
    Csak a Kispest - Drukkerkocsma:
    Abban a bo utolso negyedoraban amit lattam talan, mentuk, mint veszett eger, de nem lett meg a jutalma, itt a 4. bukta, 4 meccsbol.

    A gyors meccsvegi osszefoglaloban 2 kapott golunkat lattam, elsore mindketto sima liba potyagol volt, igy nem lehet.

    A meccsen osszessegeben milyen volt a csapat?

    roviden:

    - szerintem nincs edzokerdes, jol jatszottunk...bar Horvath Andrastnem tudom ki engedi ilyen formaban a kapu kozelebe (Berla biztos vagyok benne, fogott volna nehanyat)

    - kapus nelkul nem lehet ezt a jatekot jatszani, megprobaltuk, delassuk be nem megy... ha egy kozepes (nem jo, csak egy atlagos) kapus ved, akkor a Varda es a Debrecen ellen sima 2 gyozelem... egyebkent meg ami kapura ment ma is, az gol (mondjuk egy golban Nagy Geri is bent volt)

    - Lanza istenkiraly, motivaltan es nagyon jol jatszik... jobb mint valaha

    - a meccs vegen most jogosan jart a taps, a vilag legnagyobb igazsagtalansaga hogy ma kikaptunk... bar mondjuk, kapus nelkul tenyleg mit akarunk

    meg egy gondolat: mar reg nem a hazai palyat varom a biroktol, de legalabb egy semleges jatekvezetest orommel vennek...

    Berla lecserélése maximálisan indokolatlan volt, meg is büntet érte a sors minket. A nai után nem basznám ki sanyinót, csak az a baj, hogy volt előtte három másik bajnoki, meg csak az ő döntése, hogy Horváth véd(ene).

    Amúgy a legnagyobb érv talán Sannino megtartása mellett Lanza játéka, gondolom fontos szerepe volt abban, hogy idejött, ha kost két közös meccs után kibasszuk, tök tudja mit hoz ki Lanzából, aztán most más se hiányzik, mint hogy motiválatlanul önzőzzön és szarjon az egészre...

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387&token=dddc2cb55909032bfcae9e933dfb44b0