magyarfutball.hu

Újpest FC - Puskás Akadémia FC 1 : 3 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.08.10, 15:05
    Ez nem az Újpest.

    Nyomokban sem emlékeztet, még a tíz évvel ezelőttiekre sem, pedig azok se voltak világverők. Nagyon elkeserítő amit láthattunk. Ilyen béna társaság, soha nem képviselte a színeinket.

    Az újak gyengék, a régebbiek motiválatlan, akarat nélküli, elégedett, túlfizetett, lélektelen ... sorolhatnám, de minek. Itt nagy változásokat kellene tenni, hogy legyen jó eredmény. Úgy érzem, hogy szép lassan padlót fogunk. Ami eddig működött ( védelem ) az is 0 lett.

    Puskásnak nem volt nehéz, simán nyert! Még így is ránk nézve volt hízelgő az eredmény! Tényleg idáig -vagy még tovább!?- kell süllyedni? Így szerencse, hogy nem indultunk nemzetközi kupában, lehet a vidit is alúl múltuk volna.... Borzalmas.

    Hát azért ez nem így van, mert amikor a hatost kaptuk a Pakstól, vagy amikor a sehova sem kellő belga hulladékok szaladgáltak a pályán, meg a fekete pálcikaemberekkel próbáltuk megúszni a kiesést az még egy ennél is gyengébb keret volt. Itt valami más a baj. Érdemi erősítés megint nem volt (nem is lesz amíg a belga köcsög itt van), elment az egyetlen játékos aki a régi mérce szerint is újpesti szintet képviselt (Nagy D), és totál szétesett az a játék ami tavaly néhány hétig jellemző volt ránk. Konkrétan szombaton egymáshoz passzolni sem tudtak előre, hátul meg átjáróház. Ennyire nem gyengék. Továbbra is belgát látom a bajok eredőjének, de őt nem lehet leváltani... Viszont egy másik edző adhatna új impulzusokat a csapatnak. ha a belga másban is gondolkodna. Az egész mezőny kiismerte már a játékunkat, a Puskás is ezzel vert meg minket, a Hornyák elmondta elég világosan.

    Lehet, idén már az x-nek is örülni kell, a döntetlen lesz az új győzelem smiley

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155&token=e6442e88f67bb0be9ed1317253e7dcdf