magyarfutball.hu

Debreceni VSC - FK Kukësi 3 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Debreceni VSC - FK Kukësi 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 3.33 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 1. mérkőzés
játékvezető : Gishamer Sebastian (Ausztria)
nézőszámok:
  1. fk-kukesi.al: -
  2. dvsc.hu: 10.250
  3. nso.hu: 10.250

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.12, 14:25
    Herczeg András: Mindenkitől nagyon sok jó kívánságot kaptam, fantasztikus érzés volt, amikor a közönség is köszöntött a szülinapomon, az ember ilyenkor elérzékenyül. Azt is nagyon fantasztikus volt látni, mennyien vannak a lelátón, több mint tízezren, és ezt a srácok értékelték. Nagy dolog, hogy idáig eljutottunk, szeretném mindenkinek megköszönni, aki kilátogatott a stadionba, aki szurkolt nekünk itt vagy a televízió előtt, nagyon sokat segítettek. Nagyon jól kezdtünk az első pár percben, az ellenfelünk ezt követően átvette az irányítást, rúgott is egy kapufát. Mi több pontatlanságot követtünk el, szerkezetet is váltottunk, aztán megbeszéltük a szünetben az öltözőben a teendőket, a második félidőben pedig nagyon jól játszottunk, sikerült három gólt lőni, minden elismerést megérdemelnek a játékosok, gratulálok nekik.

    Ernest Gjoka: Nagyon jó mérkőzést játszottunk. Az első félidőben jó teljesítményt nyújtottunk, sajnálom, hogy nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket. Nem gondolom, hogy ekkora különbség volt a két csapat között. Jól kezdtük a második félidőt is, majd kaptunk egy gólt. Nem vagyok benne biztos, de azt gondolom, hogy lesről született. Bosszantó ez a háromgólos vereség, a visszavágón nehéz dolgunk lesz, abban bízunk, hogy minél előbb sikerül betalálnunk. Szeretném még megemlíteni, nem vagyok megelégedve a bíróval, sok indokolatlan sárgát kaptunk és elmaradt egy szerintem jogos tizenegyes is. A játékvezető nem volt velünk a mai nap folyamán.

    http://www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/europa-liga/sannino-hatalmas-kulonbseg-van-a-3-1-es-a-4-0-kozott-herczeg-elerzekenyult-az-alban-edzo-birozott-el-nyilatkozatok
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.12, 10:44 (szerk.: 2019.07.12, 14:11)
    Na Varga megtáltosodott smiley

    Még, mert Bándi átrakta a baloldalra, ahonnan befelé tud cselezni.Szép volt fiúk.Nem egy gyenge csapatot vertünk még.Bandinak boldogat!

    Gratulálok a csapatnak! Az első félidő után nem gondoltam hogy ilyen sima lesz. A védelmet azért a nulla kapott gól ellenére rendbe kell rakni, mert volt egy két hajmeresztő szituáció, főleg Szatmárinak köszönhetően.

    Varga talán pótolja Bódit - egy meccs alapján ez nem garancia, de talán él a nagyobb felelősség adta lehetőséggel. Játékban közel sem annyira aktív, de ha lő kettőt, tőlem szotyizhat egész meccsen.

    Többször volt óriási szerencsénk, nem reális a 3-0, de végre kifelé/befelé pattant a labda és megkaptunk egy rendes hazai pályát a sógortól. Innen óriási blama lenne a kiesés. Egy gólt kell lőni kint, aztán irány Torino.

    Az új igazolások nagyon biztatóak, szeretném hinni, hogy Takács ma végleg kijátszotta magát (legalább) a kezdőből.

    Tökéletes este!

    Az ember igazi futball mérkőzésen érezhette magát! Volt egy kis szerencsénk az első félidőben a kapufánál. Szatmári majdnem összehozott egy gólt az ellenfélnek. Azért még hátra van egy visszavágó. Varga mellett Kusnyír játszott nagyon jól.

    Szerintem Garba és Trujics is jó volt. Garba nagyon nagy fogás. Jól tarja meg a labdákat letámadja az ellenfelet, gyors és a gólátlaga eddig vmi félelmetes 70 perc/2. Trujic is gyors, adott pár forintos labdát. és végig bírt egy nk meccset. Õ sem tűnik rossznak két gólpasszt már jegyez 2 meccsen.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=764f31a0b1e1589cac800a204f80a478
     
  3. avatar: NNS
    2019.06.19, 12:14
    Ezekbôl a lehetséges ellenfelekbôl sorsolták a Kukesit:

    Tobol Kostanay (KAZ)
    Kukësi (ALB)
    FCSB (ROU)
    Čukarički (SRB)
    Maccabi Haifa (ISR)