magyarfutball.hu

Újpest FC - Sevilla FC 1 : 3 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Újpest FC - Sevilla FC 2018
  2. Újpest FC - Sevilla FC 2018
  3. Újpest FC - Sevilla FC 2018
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 3 (1)
UEFA Európa Liga 2. selejtezőkör 2. mérkőzés
játékvezető : Levnikov Kirill (Oroszország)
nézőszámok:
  1. sevillafc.es: -
  2. ujpestfc.hu: -
  3. nso.hu: 9.700
  4. mti: 9.750
  5. Nemzeti Sport: 9.785
Telt ház!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2018.08.03, 20:28
    A 9785 a hivatalos nézőszám, a mérkőzésen is bemondták!
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.03, 10:46
    Nebojsa Vignjevic: Vegyesek az érzéseim a szereplésünkkel kapcsolatban. Ha csak ezt a meccset nézzük, akkor az első félidőben csalódottságot éreztem. Még ha a Sevilla is volt az ellenfél, kicsivel többet vártam. Mondtam is a játékosoknak, hogy az első mérkőzés 4–0 volt, nincs veszítenivalónk, oda kell tennünk magunk a pályára úgy, ahogy csak a csövön kifér. Ennek ellenére úgy tűnt, féltek az ellenféltől, és nem mutatták meg azt a minőséget, ami bennük van. Merthogy pont egy ilyen csapat, mint a Sevilla ellen derülhet ki, hogy mire képes az együttes, mi a jó, mi a rossz, miben kell fejlődni. Amit szerettem volna látni, az csak a második félidő 10. percétől valósult meg. A találkozó utolsó negyed órája pedig megmutatta, ha hiszel magadban, a képességeidben, akkor tényleg el lehet érni valamit. Ekkor ugyanis a csapat veszélyes tudott lenni a Sevillára, nyomás alá tudta helyezni, emiatt rendkívül büszke vagyok a fiúkra.
    Az elmúlt öt évben nagyon sokat harcoltam a játékosokkal, mert nem értik meg, miért késztetem őket kemény munkára, miért mondom azt, ha jól dolgoztak, hogy lehetett volna jobb is. Biztos vagyok benne, hogy néha utálnak is, hogy állandóan hajtom őket. De ez pont azért van, hogy olyan csapatok ellen játszhassunk, mint a Sevilla, ami az én edzői karrieremnek eddig a csúcspontja volt. Az Újpest a Neftci és a spanyol együttes ellen is megmutatta, hogy van benne kurázsi, és szeretném azt hinni, hogy a mai mérkőzés valaminek a kezdetét jelenti, és nem a végét. A kemény munkának a kezdetét, annak, hogy megágyazzunk annak, hogy jövőre ismét egy Sevilla-szintű csapattal csapjunk össze a nemzetközi kupaporondon.

    Pablo Machín: Megérdemelten jutottunk tovább, már az első meccsen nagy lépést tettünk efelé. A másodikon az volt az elsődleges célunk, hogy az Újpest ne tudjon játékba lendülni, mert ha felbátorodik, akkor a szurkolótáborának köszönhetően meg is nehezíthette volna a dolgunkat. Azonban az első góllal lezártuk a mérkőzést, még úgy is, hogy az Újpest jól játszott, és mindent megtett azért, hogy gólt szerezzen. Ez sikerült is neki. Ezután kitért arra, hogy a csapatkapitány Nicolás Pareja azért nem tudott pályára lépni a meccsen, mert izomsérülést szenvedett a bemelegítés közben, és igazából nem akartak kockáztatni. Mint ahogy a továbbjutást sem, hiszen akár B-csapattal is kiállhattak volna a meccsre, de elmondta, komolyan vették az összecsapást, miután a futballban az elmúlt időkben többször is megesett, hogy az esélytelenebb csapat meglepetést szerzett. Másrészt felkészülésnek tekintették a spanyol bajnokságra, nemsokára pedig Szuperkupa-döntőt játszanak a Barcelonával, ezért mindenkinek meg kell kapnia a megfelelő játékperceket, fel kell vennie a ritmust.

    http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/mire-keszit-fel-az-nb-i-felkeszit-a-sevilla-ellen-vignjevics-valaszolt-2650947
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.03, 10:29
    Szép gól volt... Csak sajna sok van közte.

    Murielröl hogy lepattant a védö elöbb, aztán Litauszki is be lett pörgetve. más kávéház ez urak

    olyan sebességbeli különbség van Muriel és a védöink között hogy rossz nézni, még felrugni se nagyon tudná. ha akarná vmelyikük

    arra jok ezek a meccsek, hátha megnézi vmelyik manager és érdemesnek találja hogy foglalkozzon mondjuk zsotérrel vagy obinnával, nem véletlen hogy csipkedik magukat

    Röhej, mikor 6-1es összesítésnél úgy örül a csapat, mintha megfordították volna a párharcot...

    A Sevilla ma kettesben focizott, így is 3-1re nyert..
    ..szomorú..

    Az Újpest ma kulturált játékkal rukkolt elő, a Sevilla "városnéző" üzemmódban hozta a kötelezőt. Augusztus elejére maradt egy csapatunk a kupákban, magyar futballvalóság 2018.

    Egy hete etették a népet, hogy a Sevilla elleni jegy érvényes lesz vasárnapra is, tegyük el. Semmi gond, ha nem, de örülünk a dolognak, legalább sokan lesznek a Várda ellen is....erre kitalálják, hogy vissza az egész, és a 85. percben a hangos bemondja, hogy holnap, pénteken, mondjuk munkaidőben 17-20 óra között, sorba kell állni a 10 ezer jegytulajdonosnak, hogy a stadionnál működő (várhatóan legalább kettő) jegypénztárnál beválthassuk a jegyet vasárnapra. Egyszer már sorban álltam 2 órát, hogy b.tok meg, most újra az egész? Vagy vasárnap vegyem meg a jegyet mégegyszer, közvetlenül a meccs előtt, ha holnap véletlen nem érek rá röpke három órácskára. Aljasság, félrevezetés, magyar módra! Ki találta ezt ki?

    Alapvetően nincs bajom a 7 kapott góllal. Ennyivel jobbak a spanyolok. Amivel viszont igen, az a kapott gólok milyensége. Az, hogy egy támadó gyakorlatilag a komplett védelmet kicselezi, és berúgja, na ezt azért nem! Ha kipasszolnak bennünket és berúgják, hát van ilyen, jobbak, de a 7 gólból legalább 3 igencsak megalázó volt! Ez az, ami nincs rendben...

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2650909
     
  4. avatar: fgymat
    2018.08.03, 09:04
    Mennyi volt a hivatalos nézőszám?
    nso.hu: mérkőzés közben 9500, mérkőzés után 9700
    MTI: 9750
    origo.hu: "9785 újpesti szurkoló" ( http://www.origo.hu/sport/futball/20180802-ujpest-sevilla-europa-liga-selejtezo-visszavago.html )
    A klub hivatalos honlapján jelenleg nincs tudósítás a mérkőzésről.
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.31, 22:15 (szerk.: 2018.08.03, 10:12)
    Nincs több belépő a Sevilla elleni Európa-liga-selejtező mérkőzésünkre.

    Egész biztos, hogy hamisítatlan lila-fehér fociünnep lesz 2018. augusztus 2-án, este 9 órakor a Szusza Ferenc Stadionban, hiszen rajongóink elővételben, két nappal a mérkőzés előtt felvásárolták az összes belépőjegyet (kicsivel többet, mint 9.700 darabot) szeretett stadionunkba. Telt ház előtt fogadjuk tehát az ötszörös Európa-liga-győztes spanyol topcsapatot. Köszönjük!

    Nincs más hátra, mint bebizonyítsuk, amit vezetőedzőnk nyilatkozott, miszerint a sevillai fanok csak majdnem annyira jók, mint a lila-fehérek. Ismertessük meg tehát az újpesti rigmusokat mindenkivel. Hajrá, Lilák!

    2018.07.31
    http://ujpestfc.hu/article?id=6579

    Klubunk vezetőségének hathatós közbenjárásával további nagyjából 2000 belépő várja Újpesti gazdáját.

    A Sevilla FC-vel és a rendőrséggel való kétoldalú egyeztetéseket követően, a spanyol klub nagyvonalú gesztusának és a rendvédelmi szervek rugalmasságának hála, örömmel osztjuk meg mindenkivel a hírt, hogy az eredetileg a vendégszurkolóknak kijelölt C szektort is megkapják fanatikusaink a csütörtöki mérkőzésre.

    2018.08.01
    http://ujpestfc.hu/article?id=6582