magyarfutball.hu

Újpest FC - Budapest Honvéd FC 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.04.22, 18:49
    Irto szar meccs volt megint, vedekezesben nagyon szervezettek voltunk (a Dozsanak nem is volt helyzete), de 1-2 kivetellel keptelenek voltunk normalis tamadast vezetni, akar csak jatekoshoz passzolni (igazabol a jatek kepe alapjan osztalykulonbseg volt a 2 csapat kozott, pedig a lilak iszonyat szarok voltak). Ertem, hogy sokan hianyoztak tolunk, de ott volt elvileg a kozeppalyan BanHatira, Uzoma v Bamba... harom elvileg "atlagos nb1-es jatekosnal jobb" kulfoldi, de engem egyik sem gyozott meg arrol, hogy miert ok kapnak folyamatosan bizalmat, es miert nem valaki mas.... egyaltalan mit keresnek a keretben meg (feltem attol, hogy Kukoc is szerepet kap, szerencsere ott mar nem tartunk...).

    Amiert jar a taps az edzoi stabnak, hogy Szendrei kezdett, nem is volt rossz... ill. a vedelem eleg massziv volt, Batik nagyreszt hiba nelku tokeletesen jatszott, Lovrics szinte masodviragzasat eli... de ettol meg ez a vedelem nagyon lassu es sebezheto egy kicsit is jobb format mutato ellenfellel szemben (nyilvan, ha 7-8 emberrel csak vedekezunk ill. csak elorevagdossuk a labdat esz nelkul mint az esetek tobbsegenel tegnap, akkor kevesbe van ilyen veszely).

    A lenyeg: mivel nincs esely a dobogora, de igazabol a 4. helyre sem, a jovo ev csapatat kellene elokesziteni, es kisoporni a kezdobol azokat, akik mar "bizonyitottak", de nem mutattak semmit.... sajnos ebben ugy tunik nem lesz elorelepes, Supka korabbi ill. Hires mostani nyilatkozata is arra utal, hogy errol nincs szo, nem leszunk batrabbak a fiatalok jatszatasaval...

    MC Snake
    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387&token=41e580eea0a0ef94798f70c83ec1d43b
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.04.14, 11:33
    Eltiltotta Supka Attilát az MLSZ fegyelmi bizottsága

    A szokásos keddi ülésén egy, a Budapest Honvédot is érintő ügyet tárgyalt a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága, a testület pedig úgy határozott, hogy csapatunk vezetőedzőjét, Supka Attilát három NB I-es mérkőzésre érvényes eltiltással sújtja – értesült klubunk a döntésről, hozzánk érkező tájékoztatás híján az MLSZ honlapjáról…

    Az indoklás szerint Supka Attila a lefújás után az öltözőfolyosón a játékvezetők személyére sértő kifejezéseket használt, s az eltiltás mellett 300 ezer forintos pénzbüntetést is kapott.

    2019.04.09
    http://honvedfc.hu/hirek/harom-meccs/2019-04-09