magyarfutball.hu

Volán SC - Pécsi MSC 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II 1975/1976, 35. forduló
nézőszámok:
  1. Dunántúli Napló: 1.500
  2. Népsport: 2.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.06, 09:44
    Volán—Pécsi MSC 1:1 (1:0)
    Rákoscsaba, 1500 néző. V.: Müncz.
    Volán: Benes — Vigh, Kránicz, Ebedli, Márkus — Hajdú, Gubek, Kü — Molnár, Bodó (Németh, a 70. percben), Bartosik. Edző: Preiner Kálmán.
    PMSC: Katzirz — Iványi, Schulteisz, Englóner, Kincses — Dárdai P., Kiss (Lutz, az 55. percben), Lőrincz — Kardos, Fábián, Jónás (Tóth, a 75. percben). Edző: Kovács Imre.
    Eseménytelen, sok hibával tarkított kezdés után a 10. percben Kü a félpályáról négy pécsi védő kíséretében hozta fel a labdát, 17 méterre a kaputól egy csel után laposan a bal sarokba lőtt. (1:0). A 25. percben Kardos beadását Benes szép vetődéssel mentette a befutó pécsi csatárok elől. A 37. percben Kincses előreívelt szabadrúgását Dárdai fejelte kapura, de Benes a helyén volt. A 33. percben Kü a 16-os oldalvonaláról ívelt be szabadrúgást, és a tisztán hagyott Kránicz fejesét Katzirz jó érzékkel tolta szögletre.
    Szünet után a 47. percben Kü a baloldalról ívelte előre a labdát, Kincses és Englóner
    egymást zavarta a fejelésben, a labda Molnár elé pattant, aki a bal kapufát találta el. Az 59. percben ismét Kü ívelt be a balszélről és a berobbanó Bodó az 5-ösről nagy helyzetből fölé bombázott. A 76. percben Lőrincz keresztlabdájával Fábián kiugrott, és a kifutó kapus mellett a kapu közepébe bombázott. (1:1).
    Az idény leggyengébb játékával sikerült pontot szerezni a PMSC-nek az ugyancsak gyengén játszó Volántól. Katzirz a gólt gyorsabb vetődéssel háríthatta volna. Kincses játékán látszott, hogy még nem heverte ki sérülését. Schulteisz és Iványi sokat bizonytalankodott. A középpályán Kiss gyengén, erőtlenül, Lőrincz körülményesen, Dárdai pedig sok hibával játszott. A csatársorban Fábiánnak csak felvillanásai voltak. Kardos bátortalanul játszott. Jónás többször jól futott el a szélen, de beadásait nem követte pécsi játékos. A Volán csapatából Márkus, Kü, Ebedli játszott jól.

    Forrás: Dunántúli Napló, 1976-06-07