magyarfutball.hu

Újpesti TE - Tisztviselők LE 2 : 1 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
II. osztály 1904, 1. forduló
nézőszámok:
  1. Sport-Világ: szépszámú közönség

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2022.07.23, 07:58
    II. osztályú bajnoki mérkőzés.

    Újpesti Torna-Egylet 2:1 győz a Tisztviselők Labdarugó-Egylete ellen.

    Múlt hó 28-án - szépszámú közönség jelenlétében, - a népszigeti pályán, Újpesten folyt le a II. osztályú bajnokság egyik legérdekesebb mérkőzése az Újpesti Torna-Egylet és a Tisztviselők Labdarugó Egylete között. A mérkőzés, mint előre látható volt, az U.T.E. győzelmével végződött, de a sport-közönség nagy meglepetésére győzelme nem volt fölényes. Az U.T.E. jelenleg is kitűnő formában levő csapatának teljes képességeit kellett kifejtenie, hogy a győzelmet 2:1 arányban magának biztosíthassa.

    A T.L.E. kezdi a játékot; de szokatlan lévén neki a pálya, a labda csakhamar az U.T.E. hatalmába kerül és erős ostrom után a 10. perczben a T.L.E. kapujában akad fenn. A második félidő kezdetén a játék az erős tempó folytán igen változatos és hol az egyik, hol a másik kapunál folyik az elkeseredett ostrom A 30. perczben sikerül az U.T.E. szépen kombináló csatársorának egy újabb goalt elérni. Ezután a T.L.E. kerekedik felül, s néhány percz múlva visszaadja a kapott goalt.

    Az U.T.E. csapatában kitűnt Vermes hátvéd és szép combinátiója s összjátéka révén az egész csatársor.
    A T.L.E. csapatában kapujának bravúros védelme által Schóderbeck remekelt; a csatársor egy kissé lassú és határozatlan még. Bíró dr. Bergsmann volt.

    Sport-Világ, 1904. március 06.
     
  2. avatar: heimo
    2022.07.23, 07:54
    Újpesti T. C. - Tisztviselők L. E.
    A II. osztály két igen erős konkurrense került tegnap össze az újpesti pályán. A mérkőzés mindvégig igen érdekes volt és az ellenfelek egyformáknak mutatkoztak. Az újpestiek azonban saját pályájukon lévén, azt jobban ismerték és ennek következtében nyugodtabban játszottak, mint a tisztviselők csapata. A végső eredmény 2:1 az Újpesti T. C. javára.

    Pesti Hírlap, 1904. február 29.
     
  3. avatar: heimo
    2019.03.24, 21:25
    A II-od osztályú football-bajnokságért vasárnap az Újpesti Torna- Egyesület és a Tisztviselők Labdarugó-Csapata mérkőzött az újpesti pályán. Az U. T. E erős küzdelem után 2:1 arányban győzött. Versenybíró Bermann dr. (Soproni F. K.) volt.

    Az Ujság, 1904. március 01.