magyarfutball.hu

FC Eger-Tengely-Közmű - Tiszafüredi VSE-City Gas 7 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.31, 14:11
    Hét egri gól egy ünnepi csokorban
    FC Eger-Tengely Közmű - Tiszafüredi VSE-City 7-0 (4-0)
    Eger, 400 néző. V.: Drucskó (Ortó, Kozdrony).
    Eger: Juhász - Baranyai, Holtner, Kovács Cs. - Hompoth (Kasza, 79.), Márton, Berecz, Némedi (Klátyik, 79.), Telek - Montvai (Oláh, 65.), Nagy P. Edző: Csuhay József.
    Tiszafüred: Varró - Balázscsik, Kondás, Jeczó (Tóth a szünetben) - Moldván (Gál, 63.), Kalló, Dajka (Rózsa, 72.), Kotvász, Daraban - Polonkai, Nagy. Edző: Boda Mihály.
    A gólok története: Nagy P. a 4. percben kisodródva lőtt a felső sarokba, 1-0. Nagy P. a 7. percben egy eléje pattant labdát továbbított a kapu közepébe, 2-0. Nagy P. a 17. percben Montvai beadását fejelte a hálóba, 3-0. Montvai a 27. percben Márton beívelését csúsztatta fejjel a sarokba, 4-0. Nagy P. a 83. percben Kasza beadását vetődve fejelte a jobb sarokba, 5-0. Oláh a 86. percben Telek beadása után fejelt a felső sarokba, 6-0. Baranyai a 89. percben Márton átadását követően lőtt a kapu közepébe, 7-0.
    Általános . meglepetésre gólparádét rendezett az öt héten át gólképtelen egri csapat. Valójában 17 perc alatt eldőlt a három pont sorsa, de akár nagyobb előnnyel is fordulhatott volna az Eger. Lendületes támadásokat vezettek Bereczék, és sokszor csak a szerencse, valamint Varró kapus bravúrjai mentették meg a füredieket az újabb góloktól. Szünet után „leült” egy kicsit a mérkőzés, egy nagy helyzetük a vendégeknek is volt, ám Juhász jól avatkozott közbe. Aztán a finálé is úgy sikerült, mint a nyitány. Látványos találatokkal szórakoztatta a nézőket az Eger, és ilyen arányban is megérdemelten nyert. A gólkülönbség még hízelgő is a vendégekre nézve, akik kellemes ellenfélnek bizonyultak a nagy kedvvel játszó egriek számára. Nagy P. négy gólja önmagáért beszél, de ezúttal szinte valamennyi egri játékos megtette a magáét, kivette részét a góltermésből. Ifik: 4-4.
    Csuhay József: - Jó játék, szép győzelem.
    Boda Mihály: - A múlt héten az esélyüket, most a becsületüket vesztették el a játékosok.

    Forrás: Heves Megyei Hírlap, 1998-06-02