magyarfutball.hu

Szegedi EAC - Palotás SE 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2020.04.12, 00:48
    Szegedi EAC-Palotás 1-0 (1-0)
    Szeged, 600 néző vezette: Farkas Gy.
    SZEAC: Szulyovszky -Polaneczky, Némedi, Várszegi N. -Rau (Simon 84p), Vándor, Katzenbach, Kothencz, Lehota -Várszegi R., Kerekes (Kulacsik 60p, Hűvös 80p) Edző: Híres Gábor
    PALOTÁS: Jeszenszky -Lalusz, Turcsányi, Sóss (Ács 55p) -Bencsik (Simó a szünetben), Mohácsi, Szeles, Lénárt, Oláh (Jele Z. 58p) -Szekula, Jávor Edző: Tóth Dénes
    GÓLSZERZŐ: Várszegi R. a 2. percben, Polaneczky tért ölelő átadásával lefutotta a védőket, és tíz méterről a bal alsó sarokba helyezte a labdát (1-0).
    SÁRGA LAP: Kothencz (visszahúzta Bencsiket) a 7., Sóss (megrúgta Várszegi Richárdot) a 20., Szeles (a szabadrúgás elrúgásának késleltetésért) a 25., Várszegi R. (Mohácsi felvágásáért) a 35., Lalusz (Lehota megrúgásáért) a 45., Hűvös (buktatta Ácsot) a 82. percben.
    KIÁLLÍTVA: Várszegi R. (megrúgta Turcsányit, ezért második sárga lapját kapta) a 81. percben.
    Az első játékrész leglátványosabb jeleneteiről maradt le az, aki három percet késett: a Várszegi Richárd vezető gólját követő másodpercekben Katzenbach büntetőjét Jeszenszky lábbal hárította. A mozgalmas prológ után tízperces kényszerszünet következett, ennyi időt vett igénybe, amíg az egyik szögletzászlót ismét üzemképes állapotba helyezték a rendezők. A „pályafelújítás" után egyenrangú ellenfelek küzdelme folyt a pályán. A pihenőt követően előbb Kothencz puskázott el egy ajtó-ablak helyzetet, majd a vendégek veszélyeztettek többet. Az utolsó félórát kiadós záporban játszották a csapatok. A csúszós talajon a palotásiak találták fel jobban magukat, egyenlíteniük azért nem sikerült, mert Jávor és Szekula a kapufát találta el a labdával. Szulyovszky szerződést kötött tehát Fortunával, nem úgy Kulacsik, aki a hajrában bokatörést szenvedett.
    Jó: Szulyovszky, Várszegi N., Várszegi R., ill. Jeszenszky, Jávor.
    Híres Gábor: - Nem használtuk ki a helyzeteinket, és ez kis híján megbosszulta magát. Győzelmünk jogosságához nem férhet kétség.
    Tóth Dénes: - Gyámoltalan, gyenge játékunknak csak vereség lehetett a következménye.


    Forrás: Nemzeti Sport, 1997-08-17