magyarfutball.hu

FC Dabas - Békéscsabai 1912 Előre SE 0 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: bbsz
  2019.03.23, 15:09
  A jövő héten bajnok lehet a Békéscsaba 1912 Előre
  Dobi és Cseke góljával nagy lépést tettek előre a lila-fehérek

  Dabas - Békéscsaba 0-2 (0-1)
  Dabas, 250 néző V: Fülöp Z.

  7. p.: Lengyel pontos jobb oldali visszagurítását Dobi 10 méterről a kapuba vágta, 0-1.
  91. p.: A hazaiak 16-osán belül Okos kényszerítőzött Cseke Tamással, aki jobbról, kiszorított helyzetből, jobb külsővel csavart a hosszú sarokba, 0-2.

  A bajnokság kimenetele szempontjából nagyon fontos volt a Békéscsaba számára a dabasi győzelem, ennek megfelelően a játékosok motiváltan és szellemesen kezdték a találkozót, ez eredményezte Dobi korai vezető gólját.
  A lilák továbbra is támadásban maradtak, de az i-re nem sikerült feltenni a pontot, az utolsó pillanatokban mindig akadt egy becsúszó láb vagy egy célt tévesztett lövés.

  A második félidőre föltámadt a hazai csapat és nagyobb erőfeszítésre késztette a vendégek védelmét. De ez egyben lehetőséget is adott a liláknak arra, hogy kontrázzanak.
  Sajnálatos esemény is történt a mérkőzésen, a 75. percben Ordasi és Juhász György összeütköztek, Juhásznál maradt a labda, Ordasi pedig szándékosan hátulról felrúgta a kitörő békéscsabait. Juhász György könnyebb sérüléssel megúszta, Ordasit pedig szárkapocscsont-töréssel kórházba szállították, de egyébként sem mehetett volna vissza a pályára, mert kiállította a játékvezető.
  A tíz emberre fogyatkozó hazai csapat mindent megpróbált az utolsó percekben, de a végén a Békéscsaba egy szép kontra után bebiztosította a győzelmét.

  Jó: Danyis, Feczesin, Végh ill. Juhász P., Lengyel, Valentényi, Czipó, Brlázs, Such.

  Gálvölgyi István: Egyéni hibából kapott gól után jól játszottunk, talán egy pontra rászolgáltunk volna.
  Jakab Péter: A csapat maradéktalanul betartotta az értekezleten megbeszélteket és plusz erőket mozgósított ehhez a nagyon fontos mérkőzéshez, így nem maradhatott el a megérdemelt siker.

  1. Békéscsaba 24 17 5 2 46-16 56
  ...
  8. Dabas 24 10 3 11 44-42 33

  Békés Megyei Hírlap, 2006. május 22.