magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Vasas FC 2 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Debreceni VSC - Vasas FC 2018
  2. Debreceni VSC - Vasas FC 2018
  3. Debreceni VSC - Vasas FC 2018
  4. Debreceni VSC - Vasas FC 2018
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)
  2. 3 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.29, 11:59
    Egy agyon nyert meccset sikerült majdnem elbaxni!

    Attól függetlenül a kiállitásig rendben voltunk.

    Grat!


    Martin volt ma az egyik legjobb!

    Így megérte leutazni.

    80 percig gyönyörűen játszottunk. Aztán jött a pánik, de így is meglett a bravúros három pont.

    Végre 11 en voltunk a pályán Remili nem nyomta le a játékot, valòszínűleg jövőhèten már megint ott lesz. Azért az jelent valamit hogy most is inkább Gogyicskát hozták be.

    Vancsa Miki Barczija és Egerszegije megmutatta, hogy milyen játékosok is ők valójában.
    Hihetetlen milyen teljesítményt nyújtottak mások is.
    Martinnal a szögletek, talán a szabadrúgások is, végre rendben lesznek.
    (Burma szvsz az első gólt ő hozta össze és egy párszor "szépen" átverték, Vogyicskánál ismét voltak amatőr megoldások, sajnos.)

    Hát ez tényleg szép volt, bár a vége elég necces.
    És még valami: Oenninget nagyon keveset, alig mutatták: Jó meccs volt!

    Mennyivel jobb érzés győztesen hazajönni egy távoli meccsről.

    80 percet tudatosan, jól fociztunk, aztán elfogytunk, nem csak a kiállítás miatt. A végén már lépni alig bírtunk. Ez a győzelem az akarat diadala volt. Jó lenne ezt a hozzáállást látni a hátralévő fordulókban! Viszont Martin a butasága miatt tovább csökkentette a bevethető létszámot és Szivacs is kiesett. Oenningnek nem kell sokat töprengeni az összeállításon, aki egészséges az játszik.

    Berecz, Kleisz, Szivacski, Gaál (idén még nem játszott, de házi gólkirályunk), Csiki, Murka, Martin... Azért velük más lenne.

    Szerintem maga a stadion és a könyezete is gyönyörű, továbbá nagyon tetszett, hogy abszolút sportszerű volt a szurkolás is.

    S az még, hogy győztesen hagytuk el a pályát, tényleg ünneppé tette a napot.

    Az első 75-80 percben mutatott játék simán elég lenne a mezőny fele ellen.

    Remélhetőleg, van még 11 nem sérült és nem eltiltott játékos, a mai nap csak adott már végre hitet, önbizalmat a csapatnak.

    ...mondjuk az fura, hogy a debreceniek bundáról beszélnek, mikor a 93.percben is támadtak az egyenlítésért... a szurkoló mindig túlértékeli a csapatát... tavaly majdnem kiestek, mi meg kupáért és majdnem bajnokságért mentünk... erre azt írják, hogy mi vagyunk a leggyengébbek, mikor 80 percig azt sem tudták, hol a labda...

    Azért jó, hogy nem tartott még tíz percig a meccs.

    A kiállítás, és az utána gyorsan érkező első gól miatt teljesen leblokkolt, pánikba esett a csapat.

    Közel volt a 3. gól is, szerencsére megúsztuk

    A Debrecennek lehet a nemzetközi kupaindulás és a dobogó múlt ezen a meccsen.

    Szivacs elete formajaban nyomta ! Termeszetessen , nem szakertoi velemeny.. Illetve , Eger ,aki kozel volt a mester3-hoz , csak a kapus oriasi bravurral vedett. Geri mint irtam hetekota valogatott forma . Sziszka ismet a regi volt!De , az egesz csapat remekelt , a kiallitas mar erett Martinnak elozo merkozesen is duruzsolt a bironak.. Egy fegyelmezett Martinra nagy szuksegunk lessz az utolso korokben . BUSZKE VAGYOK A CSAPATUNKRA ! Michael taktikaja dicseretett erdemel. JAMBOR UR ezert remek uzletember , nagyon kiallt Michael mellett , es Miki meg a tulaj mellett . Ez az osszetartas meg sokat erhet..smiley

    A Loki nem szakította szét magát, talán erre céloznak. Nem is kell nekünk ezzel foglalkozni, az a maradék 13-14 játékosunk tegye meg a következő fordulókban azt, amit meg lehet tenni és talán megússzuk a szezont.

    Az biztos, hogy sokat számít, ha mindenki a saját posztján játszik. Ezt a Moha a futó dolgot végre elfelejtettük, Egér is belül kapott szerepet és hirtelen nem úgy néztünk ki, mint akit baltával oldalba csaptak. Most Beró hiánya sem volt vészes, mert akik helyette léptek a középpályára, sok melót tettek az asztalra. Korábban írtam, Kire alkalmas lehet előrébb is, nagy öröm, hogy nem vallott szégyent. Látszik, hogy nem a posztja, inkább egyedül mint passzokkal próbálkozott, de megállta a helyét. Ahogy Egerszegi is. Talán 2-3 meccse volt amikor a helyén tudott játszani, lőtt is azokon 3 gólt. Benesnek összejött, amit az UTE ellen James meggátolt. Hatalmas gólt rúgott. Mikor Zéé beadta, már éreztem hogy beveri. Meg is tette. Geri is megoldotta a dolgait, igaz a szerencse is fogta a kezünket.

    Szivacsot az első félidőben a bal oldalon sokszor kényszerítőzték ki, vagy csináltak rajta 2-1-et. A baj az, hogy ott Burma a belső védő és láthatólag nem érti a játékot. Többnyire nem, vagy túl későn lépett ki segíteni. Szerencsére megúsztuk.

    Szivacs szegény nagyon akart, erre eltöri a kulcscsontját. Kellett már még egy tartós sérült nagyon. Csiki, Gaál, Berecz, Szivacski, Murka, Kleisz. Ebből négy tuti kezdő lenne, ha lehetne. Sok. Idióta Martin meg kiállíttatja magát. Nem vicces, hogy ennyire fegyelmezetlen. A reklamálós lapjáért nagyon megbüntetném. A másik akár benne is lehet a játékban, de az csak egy sárga. Így piros. Ostobaság volt.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.29, 11:20
    Ezek sem érdemelnek mára mást,csak szemrehányást!

    Még a heti fizetséget is büntetésként számolnom el

    nekik.

    Lelketlen,ellenfelet kiszolgáló játék,semmi más.

    Szégyenletes hazai szereplés.

    Szinte a tálcán felkínált vereséggel végre

    idegenbeli győzelem a Vasasnak.

    Gyanús ez a hazai csapat általi hozzáállás és a közreműködés

    a vendégek sikeréhez .

    persze lehetne mondani, hogy menekül a Vasas, és a végén emberelőnyben kettőt is rúgott a csapat, de ez sovány vigasz! Két formánk van, az egyik a mai, a másik pedig az, amit szeretnénk tartósan látni.... Nem az csak a fontos, hogy hányadikok leszünk, hanem az, hogy milyen játékot, és hozzá állást látunk a csapattól.... Mi lesz a következő szezonban? Ez az ami jelenleg megjósolhatatlan.....

    Elhiszitek, hogy tavasszal még nem nyertünk hazai pályán bajnokit? 15 pontból egyet szereztünk. Pedig milyen veretes ellenfeleink voltak. Tavaly ősszel akkor kezdtünk jól szerepelni, mikor Holman eligazolt, kikerült a fék. Most ez a fék Tőzsér, minden támadásunkat lelassítja.

    Lehetett bunda is, de ki tudunk mi szopni hazai pályán bármilyen fos kiesőjelölttől, bunda nélkül is. Ezt a meccset az impotens önkormányzatnak ajánlom.

    Ha ez nem volt bundameccs, akkor semmi azt hiszem ebbe a szezonba Bandi is belefáradt már. Számomra érthetetlen volt, hogy kerülhetett Mengolo és Könyves egyszerre a pályára, hiszen soha nem szoktunk két "könnyű" csatárral kezdeni. Ennek semmi oka és semmi értelme nem volt, főleg úgy, hogy sérültek voltak. Így nem volt olyan erőcsatár a pályán, aki elől megtarthatta volna a labdát. Arról nem is beszélve, hogy úgy kaptunk három simát, hogy 7 védekező típusú játékos volt a pályán. Azt sem értem, miért Takácsot erőlteti, amikor Tabakovic sokkal jobb formában van.

    Én is alig várom már, hogy vége legyen a szezonnak, lehet egy-két játékos is...

    A szezon legrosszabb teljesítménye volt szerintem, ami a legjobban fájt nem is a képességek hiánya sok játékosnál hanem az akarás hiánya, az a mentalitás amivel ma pályára léptünk.

    Azt eddig is tudtuk, sokszor volt téma itt a topikban is, hogy sokkal jobban állunk annál mint amire ez az állomány feljogosítana, de sokszor a képességbeli hiányosságokat sikerült akarattal, csúszva mászva pótolni, ma ez nem volt meg:-(

    A Vasas egyébként egy gyenge csapat, ma is kijött ez többször, nem véletlenül állnak úgy ahogy, elég szomorú hogy ez a csapat 3-0-ra tudott ellenünk vezetni.

    Nem akarom bántani őket, de az első félidőben tényleg nem éreztem hogy igazán mennénk, mindent megtennénk a győzelemért, egy "korrekten lehozom a meccset, de nem szakadok meg" feeling volt nekem, mindenki máshogy látja nyilván, Bandi Bá' pl. a sajtótájékoztatón kiemelte a hozzáállást, most néztem meg az előbb.

    A másik, hogy eleve nagyon szűk a keretünk, na most még hiányzik Ferenczi ( már régóta ), Bódi, a fő gólgyáros Könyves és Varga Kevin is. Erre is utalt Herczeg Bandi a sajtótájékoztatón és sajnos igaza van, úgy tűnik ez nekünk tényleg sok mert egyszerűen nincsenek megfelelő helyettesek.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140