magyarfutball.hu

Paksi FC - Vasas FC 3 : 1 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.12.03, 22:53
    Valahol olvastam egyszer: ha két-három játékos rosszul játszik, annak sok oka lehet..(bal lábbal kelt, dekoncentrált..stb..), de ha az egész csapat játszik rosszul, akkor az az edző felelőssége. Persze sok a sérültünk, de ez az utolsó 6-8 meccs ez katasztrófa.

    Viszont nekem ez a két szögletből bekapott gól nem tiszta! Mintha nem tenne meg mindenki mindent a gól elkerüléséért...és ilyen érzésem már volt a korábbi meccseken is!

    Egyértelmű szabotázs. Nézd meg játékosaink reakcióit a bekapott góloknál. Több mint beszédes. A hurkások ellen is ez volt. Nemsokára szerintem az is kederül, hogy mi a cél.

    Nem hiszem, hogy az edzés keménysége zavarja őket, mert akkor nem mi lennénk a leggyengébb erőnlétű csapat. Azt sem hiszem, hogy sok büntetés lenne, mert mindenfajta következmény nélkül kapunk 4-eket, 5-öket bárkitől. Ez simán belefér nálunk. Játékos-uralom van, mindenfajta eredménykényszer nélkül. Ennél csak rosszabb jöhet számukra.

    Remili jobb futóban, Ádám M. bal oldali középpályásként - mindkét helyen védekezni is kellene. (Szivacski és Hangya a padon, vagy betegen/sérülten a padon, hogy meglegyünk?)

    Segítsetek ki. Játszottak már valaha ezeken a posztokon?

    Nemrég volt egy hír hogy európai szinten is kimagaslóan magas csapatunk van. Szép szál legények. Akik tavaly pl rendszeresen fejelték a gólokat. Idén meg mint akiknek levágtak vagy 10 centit a lábukból szögleteknél rendre lemaradnak. A kapusunk meg elindul ezért a védőnk megáll majd a kapusunk inkáb lebeszéli magát erről a hosszu útról áááá szörnyű!

    De a fradit akkor is megverjük!

    Megtekintettem az összefoglalást és az összeroppanást. Az első gól kapitális bénázás eredménye, egy kapusnak tarolni kell az ötösön belül. Ilyen szedett-vedett védelmet még nem láttam.Valószínűleg a látottak után a cerkófok csak a tartalékokkal állnak ki ellenünk, így halvány esély mutatkozik , hogy 3-7 gól között megússzuk.

    Aurél valszeg kielemezte a konda gólját, és kérte az övéit, h másolják le, mert mi olyan szerencsétlen hülyék vagyunk, h az fáj.

    Meg is csinálták. És tudod mi a baj? Hogyha ugyanezt 15x csinálnák meg ellenünk egy meccsen, akkor 15x kapnánk belőle gólt. Mert agyatlan Burmákkal, Jamesokkal, Ádámokkal vagyunk tele.

    Az edző tálentumát nem vitatom. Tegnap már leírtam, fogalmam nincs mit akart a 3-5-2-vel ilyen kondi és dekoncentráltság mellett? És erre beküldi Pestát, hadd szenvedjen. Remélem a jövő héten kezdeni fog, mert akkor az első percben kikapcsolom a TV-t...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138