magyarfutball.hu

Budafoki MTE Kinizsi SE - Jászberényi Lehel SC 1 : 0 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.02, 19:46
    Budafoki MTE—Jászberényi Lehel 1:0 (0:0).
    Budafok, 1200 n. v.: Hámori.
    Budafok: Németh — Nagy, Szöllősi, Dinnyés, Sárközi, Kapitány, Pataki, Haraszti (Taschner), Sebestyén, Kolbert, Ilia Edző: Szollár Lajos
    Jászberény: Vasas — Nagy, Benke, Tóth, Sándor (Fekete), Szonda, Bugyi (Szafián), Keresztesi, Ambrus, Sárközi, Fülöp. Edző: Bíró István.
    A hazai csapat kezdte a játékot és egy jó baloldali támadásnál Sebestyén beadását Haraszti csúnyán mellé fejelte. A 4. percben Ambrus a balösszekötő helyén kiugrott a védők közül, visszagurított a tisztán álló Bugyinak, akinek a lövését Németh kiütötte és a jobbszélső másodszorra a kapu mellé gurította a labdát. Váltakozó, jó iramú volt a mérkőzés. A 29. percben Haraszti nagy lövését Vasas nagyszerű érzékkel tolta szögletre A 40. percben Sebestyén hátulról felvágta Sárközit. A játékvezető kiállította a budafoki játékost. Forró lett a hangulat a pályán és a nézőtéren egyaránt. Szünet után 10 főre fogyatkozott a hazai csapat, óriási lelkesedéssel játszva, fölénybe került, de támadásaikat a vendégcsapat védelme biztosan hárította. A 74. percben Tóth vitte fel a labdát és a felezővonalnál Sárközi szerelte, egyből indította Patakit, a jobbszélső beadott és Ilia mintegy 7—8 méterről a jobb alsó sarokba fejelt. 1:0. A hátralévő időben a hazaiak az eredmény tartására törekedtek.
    A kiállításig nagyiramú, változatos játék volt a pályán. Szünet után a nagyobb lelkesedéssel és akarással játszó hazaiak megérdemelten nyertek. Jó: Kapitány, Pataki, Haraszti, Ilia, ill. Vasas, Nagy, Sárközi, Fülöp.

    Forrás: Szolnok Megyei Néplap, 1969-10-21