magyarfutball.hu

Budapesti AK - MAC 0 : 8

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
I. osztály 1906/1907, 8. forduló
helyszín : ?

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: seamandarin
    2021.08.30, 14:44
    Budapesti Atlétikai Club -Magyar Atlétikai Club.
    M. A. C. győz 8:0.

    ( Amerikai-uti pálya.) Az atléták múlt vasár­napi kitűnő formájukban álltak ki ; múlt héten úgy látszik főleg a goalra treníroztak, mert a csatársor ezúttal rendkívül goalképesnek bizo­nyult. A csatársor gyors és alacsony passjátéka teljesén megzavarta és kifárasztotta az ellenfél védelmét. Egyedül Kormos, kapuvéd állta megfényesen a helyét; vasárnapi szereplésével kapu-védjeink első sorába emelkedett. A B. A. K.csapatában még Grosz játéka emelkedett ki ;kitünően viszi a labdát, gyors és göalrugásai veszedelmesek.
    M. A. C. játszik a hátszéllel és olyan vehe­mensen támad, hogy Kormos az első négy percezben kilenc lövést ad. Az első goalt Krempels rúgja a 11. perczben és két perczczel későbben is Krempels lő eredményesen. A harmadik goalt (23. p.) Kormos kétszeri közbelépése daczára sem tudja megakadá­lyozni, mig a negyedik goalt Bayernek Vangelhez előreadott labdájával Kelemen éri el. Korner 3 : 1 M. A. C. javára.
    Félidő 4 : 0.
    Szünet után is jórészt a sárga-kékek vannak offenzivában, a mit goaljaikon kivül 11 kornerük is igazol. A Krempels shotjával végződő támadás már négy percz után goallal végződik, Vangel gyönyörű játékkal egymaga csinálja a hatodik goalt (10. p.). mig a 19. és 38. perezben Kelemen továbbítja a labdát a B. A. K. hálójába. Biró :Horváth Ferencz (F. T. C.).

    Az Újság 1907. március 12.