magyarfutball.hu

UTE - 33 FC 2 : 2 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
I. osztály 1910/1911
nézőszámok:
  1. nela: 4.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: seamandarin
    2021.07.01, 21:41
    U. T. E. — »33« F. C. 2 : 2.

    (Népszigeti pálya.) U. T. E. rendes első csapatából két, a »33«-asokéból egy ember hiányzott. A »33«-asokon az első perczekben bizonyos elbizakodottság látszott, miután tavaly, a mikor még másodosztályú volt a csapat, 4 : 1 arányban verte meg az újpestieket és az U. T. E. múlt heti súlyos veresége is a »33«-asok győzelme mellett szólt. U. T. E. azonban az utolsó héten erősen javult, úgy hogy csak nagy lelkesedésüknek köszönhették a »33«-asok, hogy a reájuk nézve már elveszettnek hitt mér­kőzést eldöntetlenné tudták tenni. Az U. T. E.-ban is­mét játszott Molnár II.
    Kezdés után U. T. E. rögtön támad és már a negyedik perezben megszerzi a vezetést Molnár II. révén szabad­rúgásból. Öt perczre rá rúgja Szidon a második goalt. A félidő végéig, habár a »33«-asok fölényben vannak, nem változik az eredmény. Félidő 2 : 0 az U. T. E. javára.
    A második félidőben U. T. E. is sok veszélyes tá­madást vezet, de a »33«-as védelem résen van. Úgy lát­szik, hogy a »33«-asok elvesztették a matchet, a mikor jeles középcsatáruk, Weisz jobbszélsónek megy és szép egyéni játékkal megszerzi a »33«-asok első goalját (32. p.). Az eredmény feltüzeli a »33«-asokat, a kik most ál­landó fölénybe kerülnek és az utolsó perczben Csárdás kornerból a kiegyenlítő goalt rúgja. Bíró: Schubert M. Ferencz

    Az Újság 1910 szeptember 13.