magyarfutball.hu

33 FC - MTK 1 : 4 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: seamandarin
    2021.07.22, 21:33
    MTK—»33«as FC 4:1.

    Az elsőosztályu bajnokságért mérkőzött a fenti két csapat a Hungária-uti pályán. A Testgyakorlók ugyanazzal a csapattal állottak ki, mint az FTC ellen,
    mig a »33«-asok csapatát két tartalék gyengítette. A match folyamán az MTK sokkal jobbnak bizonyult ellenfelé­nél, mindazonáltal a győzelem nem lett volna ilyen fölé­nyes, ha történetesen Zsák nem játszik abszolút indolensen. A »33«-asok kiváló talentumu kapuvédje fiatal­ságát meghazudtoló unottsággal játszott s megállapít­ható, hogy a mérkőzés összes goaijai miatt őt terheli a felelősség.
    Az MTK fiatal játékosai ma is kitűnő technikai készültségről tettek bizonyságot, a kapu előtt azonban még mindig gyengék.A »33«-asok csatársora ügyes összjátékkal dol­gozott, de túl sokat kombináltak. Jó volt a fedezetsor, ahol azonban Mandl állandóan hátvédjátékot folytatott. A védelemben csak Biró játszott elfogadhatóan.
    A közönség körében ismét voltak inczidensek, amelyek néhány éretlen zajongó kivezettetését eredmé­nyezték.
    Az első goalt Nagy József rúgja a 33-ik perczben Zsák hibájából s ugyancsak Zsák lelkiiemeretét terheli az egy perczczel később esett Konrád révén a második goal is. Az utolsó perczben Nagy háromra szaporítja a goalok számát.
    Félidő 3 : 0.
    A második félidő tizedik perczében Székány ügyesegyéni játék után szép goalt rúg. Az MTK Nagy elgáncsolása miatt tizenegyeshez jut, Révész azonban a lab­dát kapu mellé rúgja. A 26-ik perczben Nagy a negyedik goalt rúgja. Biró: Schubert M. Ferencz

    Az Újság 1913 június 1.