magyarfutball.hu

Salgótarjáni Bányász TC - Újpest FC 0 : 5

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2017.09.28, 21:15
    Újpest meghódította Salgótarjánt

    Újpest – SBTC 5:0 (2:0)

    Salgótarján. – 3000 néző. – Bíró: Gerő.
    A helyi közönség az Újpest bemutatkozása elé is oly nagy várakozással tekintett, mint annakidején a Ferencváros vendégszereplésekor, úgy, hogy a téli időjárás ellenére is több mint 3000 főnyi közönség jelent meg. A helyi csapat csak az első félidő első részében volt az Újpestnek egyenrangú ellenfele, Havas, Farkas és Zsengellér révén több veszélyes támadást is vezetett.

    A 28. percig a játék meglehetős kiegyenlített volt, ekkor esett az Újpest első gólja Pusztai vévén. Ettől kezdve az Újpest fölénye mindjobban kidomborodott, de Gécsi bravúros védése folytán a fővárosi csapat csak a 44. percben volt másodszor is eredményes, újból Pusztai révén. A salgótarjáni együttes a félidő vége felé igen fáradtan játszott.

    Szünet után a helyi csapat közönségének buzdítására öt percen keresztül szorongatta az Újpest csapatát, csatárai azonban több jó helyzetben hibáztak. Az Újpest lassan újból magához ragadta a játék irányítását és a kiválóan játszó Barna révén a 19. percben újabb gólhoz jutott.

    A salgótarjániak a sáros pályán teljesen kifulladtak és nem tudták megakadályozni az újpesti támadások kibontakozását. A 33. percben Kállai, a 38. percben pedig Barna volt a gólszerző. az utolsó percekben a salgótarjániak néhány veszélyes támadást vezettek, amelyek azonban a kitűnő újpesti hátvédeken meghiúsultak.

    huszadikszazad.hu