magyarfutball.hu

Videoton FC - FC Midtjylland 0 : 1 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (1)
  2. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.29, 10:31
    Pedig az kupaszereplésben idén érdekelt csapatok meccsein edződve egyáltalán nem tűnt reménytelennek a mutatott játék.


    annyi lejött, hogy igyekezett a Vidi, de a bénázás mondhatni benne volt a játékban... a dánok meg nyomták elég lendületesen... az eredmény reális, mondjuk ha élesebb a Vidi előrefelé, lehetett volna 1-1...


    Azért ez a dán csapat más kategória, mint az előző ellenfelek, fizikálisan, sebességben mindenképpen. Ezért idegesítő, hogy még hülye hibákat is csinálunk (persze nyilván nem függetlenül a sebességtől). Lang totál bizonytalannak tűnik, lemarad, meg is kaptuk a gólt.


    Millimétereken múlt, máskor is elengednek ilyet. Ettől még nagyon megverték a védőinket, fejjel, majd lábbal is.

    Egyáltalán, ugyanaz a sztori, mint szokott, amire itthon van idő meg hely, arra ilyen csapat ellen nincs. Feczesinnek a helyzetét be kellett volna lőni, nem tolni még egyet a labdán, és Stopirának is ziccere volt a kipattanó szabadrúgásnál. Sokkal nagyobbak nem lesznek, egyszerűen elöl-hátul is jobban kellene koncentrálni.

    Igazából nem a szervezettségen múlik, hanem ilyeneken.


    Ennyi hibával nehéz egy ennyivel jobb csapaton túljutni. Ráadásul fájó, mert a jobb csapat sem mutatott túl sokat. Védősorban sajnos egyedül Vini hozta amit tud, Langban meg végig benne volt a hiba. Kár... Ha Berget hagyják dolgozni akkor jövőre nagyobb esélyekkel indulunk.


    Teljesen megérdemelt vendég siker.Első félidőben voltak helyzeteink de aztán eljött a fáradtság ideje,és ezzel együtt a rossz passzok,átadások,labdakezelések.Sajnos. Lefújás után leizzadt fejű játékosok voltak vidi mezben és por száraz homlokú Dánok,ők nem fáradtak el. Mindent bele a visszavágón!


    Egyébként ha korrekt párharcban, vállalható eredménnyel kiesünk a dánok ellen, nem fogok háborogni, mert egy új edzővel, alakuló csapattal, egy nemzetközileg rutinosabb és erősebb ellenféllel szemben ez nem lenne tragédia. Persze bravúr sem, amiben mindig reménykedik az ember.

    De a lényeg az lenne, hogy ezekkel a meccsekkel is alakuljon a csapat. Érdekes, hogy az összes magyar csapat összes idei selejtezője alapján egyértelműen mi játszottuk közülük a legvállalhatóbb focit (a moldovai meccset leszámítva), aztán a bajnokságban mégis sikerült ezeknél (elvileg) jóval gyengébb ellenfelektől egy pontot szerezni... Muszáj lesz odafigyelni minden meccsre. Összességében nem nagy vigasz, hogy a hatalmasat égő Fradihoz vagy Lokihoz képest pofásabb volt, amit mutattunk, ellenük kellene majd a szezonban.


    Nekem is az volt a megdöbbentő, hogy mennyivel jobbak fizikálisan. A végén még nekünk kellett izgulnunk, hogy nehogy még egyet kapjunk. Abszolut nem látszott rajtuk, hogy vezetnek, nem akartak időt húzni, mentek az utolsó percig. Még az utolsó percekben is letámadtak minket a saját tizenhatosunknál.


    Szerintem pár év szisztematikus munkával egy ilyen dán csapat behozható...Nem csináltak semmi különöset, kevesebbet hibáztak, és a párharcokat nagyobb százalékban nyerték, nagyon kis egyszerű játékot játszottak..Ezen a meccsen is lett volna esély de sok volt a hiba elöl és hátul, több ilyen meccs kellene...Lang technikai hibái nagyon zavaróak voltak, Pátkai és Szolnoki tetszett, elöl sajnos mindenki kutya volt...Bódi cseréje indokolt volt, de Oliveira talán még nála is gyengébb volt..


    Ez a dán csapat főtáblás volt tavaly az EL-ben, a Manchestert verte hazai pályán, de hát nem hiszem, hogy ez újdonság lenne. Kiemelt volt, mi nem. Semmi nem szólt a Vidi mellett, ezért mondom, hogy a csapat állapotát és pillanatnyi helyzetét tekintve (Berg még csak két hónapja dolgozik az állomáűnnyal) az, hogy partiban voltunk, teljesen rendben van. A helyzetek alapján nem is voltak jobbak a dánok, de összességében erősebbek.

    Ha égésnek nevezed, kérlek, nevezd annak, szerintem égés egy beugró albán csapattól kiesni reménytelen játékkal, meg arra büszkének lenni, hogy az MTK ment egy kört.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.29, 10:19
    Henning Berg: Jó mérkőzést játszottunk egy erős csapat ellen. Balszerencsések vagyunk, hogy elveszítettük ezt a találkozót egy góllal. Masszívak és fegyelmezettek voltunk hátul, három, maximum négy helyzetet engedélyeztünk a dánoknak – ezek sem voltak olyan nagy lehetőségek. Előre-játékban is sikerült néhány helyzetet kialakítanunk, de nem eleget. Sok pozitív dolgot láttam a csapattól a pályán, ezekre építhetünk a folytatásban. A visszavágón az említett lehetőségeket hatékonyabban ki kell használnunk, valamint a támadó harmadban jobb döntéseket kell hoznunk, talán ezek lesznek a legfontosabb dolgok, amelyekben fejlődnünk kell. Ma egy olyan erősségű csapattal találkoztunk, amilyennel eddig még nem – gyorsabban kellett játszanunk, és a megszokottnál nagyobb nyomás alatt. Jó tapasztalat volt ez számunkra. A Midtjylland három éve így játszik, mi két hónapja, szóval még csak az elején vagyunk az útnak, de magabiztosan mondhatom, hogy már most látok biztató jeleket a játékunkban, meglesz ennek a munkának az eredménye.


    Jess Thorup: A mérkőzés szinte teljesen úgy alakult, ahogyan azt vártuk. Számítottunk arra, hogy a Vidi jól védekezik majd és veszélyesen váltanak át kontratámadásokra – ezt sikerült jól megoldanunk, talán csak két nagy helyzete volt a hazaiaknak. Mindezek mellett nem gondolom, hogy úgy játszottunk, ahogyan valójában tudunk, de a kevés helyzetünk közül kihasználtunk egyet, az idegenben szerzett gól pedig ebben a helyzetben nagyon sokat ér, úgyhogy elégedett vagyok.

    http://www.vidi.hu/2016/07/29/henning-berg-sok-pozitiv-dolgot-lattam-a-csapattol.html
     
  3. avatar: Sanyi-Hungaria
    2016.07.28, 08:43
    Gondolkoztam el kéne menni, de ennyiért kizárt dolog...
     
  4. avatar: ingersheim
    2016.07.26, 20:11