magyarfutball.hu

ESMTK-Hungaro Casing - FC Eger 3 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB I/B Keleti Csoport 2001/2002, 30. forduló
nézőszámok:
  1. Heves Megyei Hírlap: 300
  2. Nemzeti Sport: 800

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.02, 20:33 (szerk.: 2017.10.02, 21:13)
    ESMTK-Hungaro Casing - FC Eger 3-3 (2-2)
    Pesterzsébet, 300 .néző. V.: Dubraviczky (Medovárszki, Máté).
    ESMTK: Frank - Czakó (Bonifert, szünetben), Túri, Tornyai, Takács - Fehér, Péter, Vass, Marosfalvi (Páczi, szünetben) - Lukács (Kalóczkai, 60.), Farkas. Edző: Pál József.
    EGER: Kiri - Tóth-Kovács, Földvári, Kellner, Vidakovics (László, 16.) - Máté, Zahorecz - Truczka (Krén, 75.) , Deme - Balla (Hompoth, 60.), Kasza. Edző: Hannich Péter.
    A gólok története: az 5. percben Fehér játszott középre, Farkas vette át a labdát, majd Kiri mellett is elhúzva az üres kapuba gurított,
    1-0. A13. percben Deme szögletét Zahorecz fejelte a jobb sarokba,
    1-1. A 27. percben Deme megismételte az előbbi szögletrúgást, ezúttal Kasza fejelt a jobb sarokba, 1-2.
    A 31. percben Túri keresztlabdájából Farkas lőtt az egri kapu bal sarkába, 2-2.
    A 65. percben tisztára játszották magukat az erzsébeti csatárok, végül Farkas az üres kapu közepébe gurított, 3-2.
    A 88. percben László 22 m-ről kilőtte a bal alsó sarkot, 3-3.
    Sárga lap: Kiri a 3., Deme a 29., Tornyai a 32., Páczi a 67., Kasza a
    70., Takács a 88. percben.
    Kiállítva: Páczi (2. sárga lap után, a 84. percben).
    Szögletarány: 4:12 (1:7).
    Kellemes, napsütéses időben kezdődött a mérkőzés, ahol a hét végén szokásos gyászszünet vezette a találkozót a móri vérontás áldozatainak emléke előtt tisztelegve. Az egriek összeállításában némileg váratlanul az eddigi cserekapus Kiri vette át Molnár szerepét. A hazaiak már az első percekben ráijesztettek a vendégekre, Farkas került gólhelyzetbe a 3. percben, amikor Kiri elhúzta a lábát. A tizenegyest Lukács végezte el, Kiri azonban vetődve hárított. Az egriek először a 12. percben veszélyeztettek, amikor Bállá szabadrúgását szögletre ütötte Frank. Az egyenlítő gól után cserét határozott el Hannich Péter, a szerkezeti módosításban Máté lett a bal oldali védő. Helyenként adódott némi zavar az egriek játékában, de megérdemelten fordítottak, két szép fejesgóllal. A hazaiak persze nem adták fel, így döntetlennel vonulhattak szünetre a csapatok.
    Fordulás után ide-oda hullámzott a játék, nyílt volt az összecsapás. A már kiesettnek számító erzsébetiek nagy becsvággyal futballoztak, és ez meghatározta a játék képét. Az összetételében felforgatott egri gárda csak nézte Farkas harmadik gólját. Ezt követően Kasza kapufát lőtt, majd Farkas bombázott az egri kapu fölé. A hazaiak előtt több helyzet is akadt, de a befejezéseket elügyetlenkedték. Végül egy jól eltalált lövéssel mentettek pontot az egriek. Az események ezzel azonban még nem zárultak le, mert a hazai közönség olyannyira tüntetett a játékvezető ítéletei ellen, hogy 3 percig állt a játék, sőt, a sípmesterek pályáról történő levonulása sem ment zökkenőmentesen. Küszöbön állt a botrány... Mindettől eltekintve változatos mérkőzésen igazságos eredmény született.
    Egyénileg Kirinek voltak bravúrjai, de olykor bizonytalankodott is. A védők közül Földvári volt a legstabilabb. Az ellenfél kapujára Kasza jelentette a legtöbb veszélyt.
    Pál József: - Gratulálok a mieinknek a jó játékhoz, csak magunknak köszönhetjük, hogy nem nyertünk.
    Hannich Péter: - Befejeződhetne már ez az idény.

    Forrás: Heves Megyei Hírlap, 2002-05-13