magyarfutball.hu

Dunakeszi Vasutas SE - Esztergomi MIM Vasas SE 2 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.09, 00:06
    Dunakeszi—MIM Vasas 2-0 (1-0)
    Dunakeszi, 300 néző, vezette. Piller.
    MIM Vasas; Schroimeisz — Meszes, Bankó, Szoboszlai, György, Cserép, Hernádi Gy„ Hernádi J., Iski (Csapucha), Spáth (Stréhli), Antal. Edző: Eich László.
    Támadások sorát vezette a mérkőzés elején a MIM Vasas. A 20. percben Spáthot a 16-os előtt elkaszálták. Hernádi Gy. legurításából Antal lőtt kapura, a kapus bravúrral szögletre mentett. A 22. percben Spáth elfutott a jobb oldalon, beadása Cserépet üresen találta és a középpályás 6 méterről mellé fejelt. A 29. percben Antal bal oldali beadását Spáth lekezelte, megnézte a sarkot, aztán a kapust találta telibe. A kihagyott helyzetek után váratlan fordulat következett. A 38. percben 18 méterről rúgtak szabadrúgást a hazaiak. A sorfal rosszul állt fel, Schroimeisz is hibázott és máris vezethettek a hazaiak. 1-0.
    Szünet után megint az Esztergom volt mezőnyfölényben, mégis újabb hazai gól következett. A 52. percben jobb oldali támadás után, 16 méterről lőttek Schroimeisz kapujába. 2-0. Az 55. percben Spáth átjátszotta a védőket, aztán Hernádi János 10 méterről a kapusba lőtte a labdát. A 66. percben Csapucha 7 méterről az üres kapu mellé lőtt, majd a 85. percben György jó beadását hibázta el.
    Nem magyarázat a vereségre, hogy Fogarasi, Ormándi és Tóth hiányzott a MIM Vasasból. Elfogadhatóan csak Hernádi Gyula és Meszes játszott.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1988-04-19