magyarfutball.hu

Dunakeszi Vasutas SE - Sárisápi Bányász SE 1 : 1 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.09.22, 08:36 (szerk.: 2017.09.22, 09:50)
    Dunakeszi Vasutas SE - Sárisápi Bányász SE 1-1 (0-1)
    Dunakeszi: 100 néző. Vezette: Mészáros
    Sárisáp: Várkövi — Turcsány, Szurdi, Papp Gy. (Polgárdi), Emperger, Karcagi, Lakics. Virág, Zbigniew, Kárpáti, Inczédi (Kőszegi). Edző: Mezei József

    Meglepetésre a sárisápi csapat irányította a játékot. A 3. percben Kárpáti beadását vétették el a csatárok, majd sorrendben Virág, Kárpáti és Karcagi lövése kerülte el a kaput. A 28. percben Emperger vezette fel a labdát. Lakics elé tálalt, aki átgyötörte magát a védőkön és a kapu közepébe lőtt: 1-0.
    A 42. percben Kárpáti ügyesen lefordult védőjéről és a hálóba lőtt. A játékvezető óriási meglepetésre les címen nem adta meg.

    A második félidő első negyedórájában rákapcsolt a Dunakeszi és ennek eredményeképpen Gyöngyösi fejesgóljával egyenlített: 1-1.
    Négy perccel később Lakics a kapus kezébe ívelt egy elcsípett hazaadást. A mérkőzés hajrájában Karcagi óriási helyzetben, 8 méterről a tehetetlen kapust találta telibe. A 91. percben Kárpáti már mindenkit kicselezett, de a fekvő kapus a lába elől piszkálta el a labdát. Meglepetésszerű a pontszerzés idegenben. amely kis szerencsével győzelem is lehetett, volna.

    Jók: Szurdi, Karcagi, Kárpáti, Virág.

    Megjegyzés: A Dunakeszi összeállítása nem szerepelt a tudósításban.
    Forrás: Dolgozók Lapja, 1989. november 21.