magyarfutball.hu

Győri Dózsa-Horváth Gumi SE - Budafoki LC 1 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2020.04.12, 00:41
    Győri Dózsa-Horváth Gumi-Budafok 1-3 (0-0)
    Győr, 600 néző. Vezette: Ákos (Szabó R., Hamar).
    GYŐRI DÓZSA: Hermann - Sinkó - Szabó II A., Horváth T. - Szekeres, Teidl, Szőke, Készéi (Faj- kusz, 59.), Makkos (Germán, 59.) - Vollai, Szabó I A. Edző: Kovács Lajos.
    BUDAFOK: Dobos - Bálint - Tóth T„ Gál - Somogyi, Hajdú (Reichenbach, 70.), Sztanó, Horváth Cs., Stranyóczky - Boda (Szendrei, 87.), Kurucz (Dunai, szünetben). Megbízott edző: Sárközi Lőrinc.
    GÓLSZERZŐ: Teidl (öngól) az 58. percben, Horváth Csaba húsz méterről lőtt, a labda Teidlen megpattanva az elmozduló Hermann mellett a kapu bal oldalába vágódott. (0-1). Dunai az 59. percben, kilépett a győri védők között, majd a kimozduló kapus mellett nyolc méterről a bal alsó sarokba továbbított (0-2). Teidl a 71. percben, 20 méterről kilőtte a jobb felső sarkot (1-2). Dunai a 80. percben, Horváth Csaba bal oldali beadása után nyolc méterről lőtt a kapuba (1-3).
    SÁRGA LAP: Készéi (Hajdú elkaszálásáért) a
    33., Hajdú (Horváth T. elütéséért) a 68., Dunai (a szabadrúgás elvégzésének késleltetéséért) a 86. percben.
    Küzdelmes, jó iramú, változatos mérkőzés volt. Mindkét oldalon egy félidőn át jól zártak a védelmek, igaz, mindkét csapat támadójátéka gyengélkedett. A fordulás után egy perc alatt két nagy védelmi hibából két gólt értek el a budafokiak. A Dózsa még egyszer felvillant, szépített, de aztán a mérkőzés hajrájában a kitámadó és fellazuló hazai védők mellett a vendégek újabb találattal biztosították be megérdemelt győzelmüket.
    Jó: Horváth T., ill. Bálint, Sztanó, Horváth Cs., Dunai.
    Kovács Lajos: - A második félidő első negyedórájának végén súlyos védelmi hibákból egy perc leforgása alatt két gólt kaptunk, s ezzel elment a mérkőzés.
    Sárközi Lőrinc: - Küzdelmes mérkőzésen nagyon sportszerűen, jól játszó ellenfelet győztünk le. Ez a mérkőzés és az elért eredmény bizonyítja, hogy csapatom jobb sorsra érdemes.


    Forrás: Nemzeti Sport, 1997-08-17