magyarfutball.hu

Budafoki LC - Lombard FC Tatabánya 2 : 1 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.09.22, 19:40 (szerk.: 2017.09.22, 20:39)
    Budafoki LC - Lombard FC Tatabánya 2-1 (0-0)
    Promontor utca, 300 néző, vezette: Kispál (Heibl, Tumó).
    Budafok: Dobos - Gál, Bálint, Sztanó, Tóth T. -Somogyi, Szendrődi, Horváth Cs. (Kurucz 93. p.), Stranyóczky (Somlyai 81. p.) —Dunai, Hajdú (Boda 69. p.). Edző: Horváth Pál.
    Tatabánya: Pikács - Gyöngyösi, Cseri, Harmath - Szűcs, Kovács, Simon, Varró, Duli (Csizmadia 69. p.) - Tüske, Petres Edző: Ebedli Ferenc

    Gólszerző: Horváth Csaba az 57. percben elvette a labdát Cseritől, majd a kifutó kapus mellett tizenkét méterről a kapu bal oldalába gurított, 1-0. Petres a 86. percben Tüske beadása után fejelte a labdát az ötösről a kapu bal oldalába, 1- 1. Dunai a 91. percben mellel átvette a labdát, majd nyolc méterről a kapu közepébe bombázott, 2-1.

    Sárga lap: Duli (Somogyi buktatásáért) a 14., Gál (szándékos kezezésért) a 18., Csizmadia (reklamálásért) a 92. percben.

    Az első félidőben a hazaiak játszottak jobban, helyzetek is előttük adódtak. A szünet után fokozta az iramot a Budafok, s időnként tetszetősen futballozva, helyzetek sokaságát alakította ki. A budafokiak megérdemelten nyerték meg a mérkőzést a csalódást okozó Tatabánya ellen.
    A listavezető egy pontot szerezhetett volna a fővárosban, de a lelkes hazaiak az utolsó utáni pillanatokban meghiúsították azt.

    Jók: Dunai, Hajdú, Sztanó, Szendrődi, illetve Pikács, Varró.

    Horváth Pál: - Ezt a mérkőzést azoknak a figyelmébe ajánljuk, akik cserbenhagyták a csapatot.
    Ebedli Ferenc: - A hullámvölgy alján vagyunk.

    Forrás: 24 óra, 1997. szeptember 29.