magyarfutball.hu

Budafoki LC - Hévízi SK 2 : 1 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1997/1998, 12. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 300

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2020.04.12, 00:33
    Budafoki LC-Hévíz SK 2-1 (1-0)
    Promontor u„ 300 néző. V: Horváth S. (Strehó, Török).
    BUDAFOK: Dobos - Tóth T„ Bálint, Gál - Somogyi, Sztanó, Szendrődi, Stranyóczky (Somlyai, 77.)- Kurucz (Pergel, 90.), Dunai, Boda (Nagy J., 87.). Edző: Horváth Pál.
    HÉVÍZ: Kozma - Halápi - Koszow, Beleznai, Kovács G. - Major, Kutasi, Szabó R., Kerkai - Pécsi, Tóth A. (Gombos, 77.). Edző: Szabó Imre.
    GÓLSZERZŐ: Kurucz a 30. percben, húsz méterről, szabadrúgásból lőtt a bal sarokba (1-0). Major az 52. percben, a jobb szélről befelé hozta a labdát, majd miután a védők nem támadták, 18 méterről bal lábbal a jobb felső sarokba csavart (1-1). Sztanó az 59. percben - miután Kozma elhúzta a kitörő Kurucz lábát - 11-esből lőtt a kapu közepébe (2-1).
    SÁRGA LAP: Tóth A. (buktatásért) a 34., Szendrődi (gáncsolásért) a 40., Kutasi (reklamálásért) a
    45., Kozma (buktatásért) az 59. percben.
    Az első félidő nagy részében a hazaiak játszottak fölényben. A gólon kívül még jó néhány lehetőség adódott a Hévíz kapuja előtt, de a budafokiak nem tudták kihasználni a helyzeteiket. A vendégek ekkor egy-két ellentámadással bizonyították, hogy bátrabb játékkal nehezebb feladat elé tudnák állítani Sztanóékat. Szünet után feljavult a Hévíz játéka, de a hetek óta tartó rossz sorozatuk megszakításához ez a teljesítmény sem volt elegendő.
    Jó: Gál, Szendrődi, Stranyóczky, Kurucz, ill. Halápi, Beleznai, Major.
    Horváth Pál: - A csapat a győzelem ízét nem akarja elfeledni. Ezért ma ha idegileg egy kicsit fáradtabban is, de mindent megtett a sikerért. Köszönöm a fiúknak.
    Szabó Imre: - Úgy érzem, mindent megtettünk a mai mérkőzésen a győzelemért, de a hetek óta tapasztalható egyéni hibák újabb vereséget eredményeztek.


    Forrás: Nemzeti Sport, 1997-10-27