magyarfutball.hu

Györkönyi SE - Csákvár FC 0 : 2 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1997/1998, 13. forduló
nézőszámok:
  1. Tolna Megyei Népújság: 250

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.13, 14:38
    Góllövő kerestetik
    Györköny-Csákvár 0-2 (0-0)
    Györköny, 250 néző. V: Kassai.
    Györköny: Almási -Nagyfalusi (Fritz, 76.), Kolovics, Wohl, Novák (Krausz a szünetben)- Farsang, Keszeg, Tálas, Mészáros- Kulcsár, Kindl (Hahn, 63.). Edző: Gracza Tibor.
    Csákvár: Deák- Gál, Papp, Körösi, Knausz (Nyigri, 60.)- Viniczai, Magyar, Kovács T., Tóth (Dala, 58.)- Takács, Antal M. (Vaczó, 85.). Edző: Michna István.
    Sárga lap: Kolovics a 40., Viniczai a 80. percben.
    Az 5. percben Takács közeli lövését védte Almási. A 14. percben a hazaiaktól ajándékba kapott labdával Tóth fordult kapura, s 12 méterről kevéssel lőtt a mellé. A 31. percben Viniczai sorfal felett elcsavart 17 méteres szabadrúgása csattant a felső lécen. A 43. percben Tálas ugratta ki Farsangot a jobb oldalon, aki az ötös sarkáról a kapu fölé bombázott. A 49. percben Farsang jobb oldali beadását Kindl átvette, „beállt” védője elé, majd 6 méterről a felhők közé lőtt. Egy perccel később Mészáros bal oldali beadását Tálas vágta kapásból a
    kapu fölé. Az 51. percben Tálas beadását Kindl pörgette kapura, Pap a gólvonalról szabadított fel. Egy perc múlva Kolovics szabálytalankodott a kaputól 18 méterre, a szabadrúgást Viniczai a jobb felső sarokba csavarta. 0-1. A 74. percben Dala vezethette rá Almásira a labdát, ám a hazai kapus lábbal szögletre mentett. A 82. percben Kovács T. kényszerítőzött Dalával, majd 11 méterről a jobb alsó sarokba gurított. 0-2.
    A vendégek erőszakosan lezárták a szabad területeket a hazaiak elől, így ők birtokolták többet a labdát. A csákváriak ügyesen szervezték támadásaikat, ám gólt nem sikerült lőniük. A hazaiak az első félidő hajrájában föltámadtak, a szünet előtti és utáni percekben négy óriási ziccert is kidolgozott, s kihagyott a györkönyi gárda - Viniczai pedig „büntetett”. A hazaiak gyengén futballoztak, s az egyenlítés helyett újabb gólt kaptak.
    Jók: Wohl, Tálas, Almási, ill. Antal M„ Tóth, Kovács T., Gál.
    Gracza Tibor: — Nem tudtuk megismételni szombati játékunkat, ennek egyenes következménye volt a vereségünk.
    Michna István: — Csodálatos érzés végre idegenben nyerni.

    Forrás: Tolnai Népújság, 1997-10-02