magyarfutball.hu

Balassagyarmat SE-Goldex Anettka - Újpest FC-Fót 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.06, 17:26
    Nehezen, de sikerült
    Labdarúgás, NB I/B, 33. forduló
    Balassagyarmat - Fót 1-0 (0-0)
    Balassagyarmat, 500 néző, vezette: Hajdó (dr. Bendik, Szabó Z.).
    Balassagyarmat-Goldex-Anettka: Vámos - Palaticzky, Csatlós, Lenkey, Gáspár - Szilágyi, Morvay (Baranyi, a szünetben), Forgó (Schuchmann, 71.), Ivitz - Szabados (Szalánszki, 60.), Havrán. Vezető edző: Gergely Károly.
    Újpest FC-Fót: Miski - Páles, Udvari, Zoufal, Hajdú - Csopaki, Horváth M. (Palásthy, 88.),
    Gohér, Bánka (Horváth T., 76.) - Sándor (Lázár, 80.), Kapcsos. Vezető edző: Mózner János.
    Gl.: Havrán (80. percben 11-esből). Sárga lap: Udvari (86.), Horváth T. (90.). Kiállítva: Csopaki (19.). Jók: Palaticzky, Gáspár, Szilágyi, Ivitz, Baranyi, ill. Udvari, Gohér, Kapcsos, Miski.
    10. perc Csatlós tértölelő indításával Havrán lépett ki, majd 14 méterről lőtt, de a labda a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.
    18. perc: Forgó jobb oldali szögletrúgása után Gáspár 8 méterről fejelt kapura, de Miski hárította a labdát.
    19. perc Csopaki csúnyán belerúgott Forgóba, mely után Hajdó Attila azonnal felmutatta a piros lapot a fóti játékosnak.
    22. perc: Forgó szögletrúgása után Lenkey fejelt bele a labdába, mely Szabadosról a dermedten álló Miski kezében kötött ki.
    30. perc: Forgó a jobb oldalról végezhetett el szabadrúgást, Szilágyi elé tolta a labdát, akinek 18 méteres emelése után a lécen csattant a labda.
    40. perc: Csatlós fejese után Szabados a fóti kapuba talált, de Szabó asszisztens lesállást jelzett.
    44. perc: Fóti szögletet követően Vámos öklözte ki a labdát.
    45. perc: Csatlós fejese után Miski szögletre ütötte a labdát, majd a beívelés után a mezőnybe öklözte azt. Ezután pedig Morvay próbálkozását hatástalanította.
    55. perc: Bánka 20 méteres szabadrúgása után a bal felső sarok felé tartó labdát Vámos óriási vetődéssel hárította.
    57. perc: Gohér 20 méteres lövése után Vámos ismét a helyén volt.
    65. perc: Havrán 18 méterről végezhetett el szabadrúgást, a bal alsó sarok felé tartó labdát Miski megfogta.
    66. perc: Ivitz futott el a jobb oldalon, majd középre adott, de az érkező Lenkeyt leterítették a 16-oson belül, de a büntető elmaradt.
    74. perc: Jobb oldali vendég- szögletrúgás után a labda teljesen tisztán találta az egymagá
    ban levő Kapcsost, aki nyolc méterről a kapu mellé fejelt.
    75. perc: Ivitz a jobb oldalról tolta középre a labdát, de a kapu torkában Havrán elhibázta a lehetőséget.
    80. perc: Baranyi sokadszor keverte meg a vendégek védelmét, majd a kaputól 10 méterre Páles gólhelyzetben lerántotta a hazaiak támadóját. A közelben helyezkedő Hajdó Attila játékvezető habozás nélkül a 11-es pontra mutatott. A megítélt büntetőből Havrán a kapu bal oldalába helyezte a labdát. 1-0.
    85. perc: A végig jól játszó Szilágyi 12 méterről nem találta el a labdát, majd rögtön felugorva az alapvonalról két védő közé becsúszva a kapu elé kanyarítot- ta a labdát, de a csatárok lemaradtak.
    Az ősszel elszenvedett vereség visszavágására készült a hazai csapat és ennek megfelelően vetette magát a küzdelembe. Már a mérkőzés elején megvoltak a lehetőségeik a hazaiaknak a gólszerzésre, de ezek már ekkor is rendre kimaradtak. A huszadik perctől emberfőlénybe kerülve fokozódott a hazaiak fölénye, de a megnyugtató vezető gól nem akart összejönni. Szünet után meglepetésre előbb a Fót veszélyeztetett, majd Baranyi remek játékának köszönhetően egyre nagyobb fölényben játszott a Balassagyarmat. Aztán a 80. percben egy 11-esből megszületett a gyarmatiak vezető gólja, mely végül is három pontot eredményezett.
    Gergely Károly: - A csapat sokat tett a győzelemért, de a mérkőzés folyamán több biztosnak tűnő gólhelyzetet is elhibáztunk, így megnehezítettük a dolgunkat. Azt el kell ismerni, hogy a hetven percen keresztül emberhátrányban játszó fótiak, lelkesen és jól játszva szinte élő falat húztak a kapujuk elé. A nagy nyomásunk a végén góllá érett, és ha nehezen is, de teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.
    Mózner János: - Aki ezt meg tudja csinálni tizennyolc-tizenkilenc éves játékosokkal, kíváncsi lennék arra, hogyan alszik az éjszaka!

    Forrás: Nógrád Megyei Hírlap, 2003-06-02