magyarfutball.hu

Újpest FC-Fót - FC Tatabánya-Auto Trader 3 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB I/B 2002/2003, 3. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 600
  2. 24 Óra: 800

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.14, 19:32
    Két gólt elvettek a vendégektől
    Labdarúgó NB I. B: Fót - FC Tatabánya 3-1 (1-1)
    Fót, 800 néző, vezette: Drucskó (Ember T, Tóth S.)
    Fót: Miski - Lettrich, Vaskó, Vanczák, Szlezák [Horváth T. 92. perc) - Cseri, Csopaki [Lázár 90. perc), Kapcsos, Horváth M. - Hajdú, Jefferson [Sándor 88. perc). Edző: Sarlós András.
    FC Tatabánya: Kovács - Mogyorósi [Teplán 46. perc), Hosnyánszki, Vejmola [Papp 74. perc), Kellner - Ughy, Radnics [Tóth. 29. perc), Dupai - Vincze, Semsei. Edző: Török József.
    Az UTE juniorcsapatával felérő Fót gárdája parádésan kezdte az őszi idényrt. Két nyertes mérkőzéssel és kiváló gólaránnyal fogadták hazai környezetben a tatabányaiakat.
    Meglepően kezdődött a mérkőzés hiszen a 3. percben vezetést szerzett a vendég együttes. Szögletrúgást követően a bal oldalra átszállt labdát Balogh visszafejelte középre, és a jó ütemben érkező Ughy biztosan helyezett a kapuba, 0-1. Továbbra is lendületben maradt a tatabányai gárda, támadásai rendre veszélyt jelentettek, a fóti kapu szinte tűz alá került. Mi sem példázta jobban, mint az, hogy Vincze, majd Radnics szabályos találatát érvénytelenítette a játékvezető.
    Az első félidő lefújása előtt Hajdú bal oldalról elvégzett szabadrúgásába nem ért hozzá senki, Kovács kapus is alászaladt a labdának, így az akadálytalanul hullott a bal felső sarokba, 1-1.
    Szünet után, a 49. percben Horváth M. lekopírozta az első hazai találatot, szabadrúgásból lőtt a hálóba, 2-1. A 60. percben felhőszakadás miatt 10 percet állt a játék.
    A folytatásban a hazaiak mezőnyfölénybe kerültek. Horváth M. újabb góljával bebiztosította csapata számára a győzelmet, 3-1.
    A második félidőre irreálissá vált talajon a hazaiak jobban alkalmazkodtak a körülményekhez. Győzelmük megérdemelt, amiben közrejátszott a vendégkapus kétszeri hibája,

    Forrás: 24 óra, 2002-08-12