magyarfutball.hu

Balassagyarmati SE - Budapesti Vasas 1 : 3 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB I/B 2003/2004, 4. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 2.500
  2. Nógrád Megyei Hírlap: 3.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.27, 09:43
    Nem sikerült a bravúr
    Balassagyarmat - Vasas 1-3 (1-1)
    Balassagyarmat, 3000 néző, vezette:.Hajdó (L. Tóth, Szabó)
    Balassagyarmati SE: Szabó I. Cs. - Palaticzky, Csatlós (Rubint, a szünetben), Lenkey, Zolnyánszki - Ivitz, Mohácsi, Szilágyi - Szabó II. Cs. (Forgó, 5.), Baranyi (Szabados, 78.), Bardi. Vezető edző: Kis Károly.
    Vasas: Posza - Kollár, Tóth, Plókai, Gaál - Nagy (Sallai, 74.), Fűzi, Kovrig, Schultz, Weitner (Vass, 85.) - Keresztúri (Rob, a szünetben). Vezető edző: Tamási Zsolt.
    G/.: Ivitz (7., 11-esből), ill. Weitner (32. és 56.), Rob (70.). Sárga lap: Mohácsi (64.), Rubint (90.), ill. Tóth (60.), Plókai (64.). Jók: Lenkey, Szilágyi, Ivitz, Baranyi, ill. Weitner, Rob, Schultz, Kovrig, Fűzi.
    2. perc: Nagy tüzelt kapura, de Szabó I. Csaba magabiztosan hárította a labdát.
    7. perc: Baranyi labdájára Bárdi érkezett, de Gaál buktatta a hazai tám adót, m ely után Hajdó a 11-es pontra mutatott. A büntetőnek Ivitz állt neki, és a léc alá lőtte a labdát. 1-0.
    8. perc: Kovrig 18 méteres lövése után Lenkeyről lepattant a labda, majd az ismétlést Szabó I. Cs. a mezőnybe ütötte.
    21. perc: Mohácsi végzett el szabadrúgást balról: a kapu elé lőtt labdájára a hosszú jobb oldalon Lenkey érkezett, akinek lövése kevéssel kerülte el a kaput.
    23. perc: Kovrig 25 méteres végezhetett el szabadrúgást, de a labdát Szabó I. Cs. a mezőnybe ütötte.
    32. perc: A bal oldalról végezhetett el szabadrúgást a Vasas: Schultz labdáját Weitner 8 méterről a kapu bal oldalába fejelte. 1-1.
    51. perc: Forgó jobb oldali szögletrúgása után a rövid saroknál Lenkey csúsztatta meg a labdát, de Ivitz estében a kapu fölé lőtt.
    53. perc: Nagy 22 méterről tüzelt kapura, de Szabó I. Csaba szögletre mentett.
    54. perc: Ivitz labdájára Baranyi érkezett, de 6 méteres lövését Posza bravúrral szögletre tenyerelte.
    56. perc: Rob egy csel után a középre adott az érkező Weitnernek, aki 14 méterről az elé vetődő Szabó I. Cs. alatt a kapu közepébe helyezte a labdát. 1-2.
    63. perc: Mohácsi végezhetett el szabadrúgást a jobb oldalról, a hosszú oldalon Lenkey érkezett, de a fejese kevéssel elkerülte a kaput.
    70. perc: Ismét jól .működött a vendégek kontratámadása: Weitner balról Rob elé passzolt, aki 18 méterről kilőtte a bal alsó sarkot. 1-3.
    88. perc: Ivitz labdájára érkezett Lenkey, de a kaputól 10 méterre nem érte el fejjel a labdát.
    Akik nem indullak időben a mérkőzésre azok a kezdésre nem jutottak be a nagyligeti stadionba, mert a két pénztár ismételten kevésnek bizonyult. Voltak olyanok, akik az első gólról is lemaradtak. Remek hangulatban - köszönhetően a Vasas-szurkolótábornak - kezdődött az összecsapás, mely a hazaiak számára rosszul folytató- doh, mert korán cserélnie kellett Kis Károlynak Szabó II. Csaba korai sérüléskiújulása miatt. A kényszerű cserét követően viszont a Balassagyarmat vezetést szerzett, de a lélektani előnyt a kitámadó Vasassal szemben nem tudta kihasználni. Sőt egy nagy figyelmetlenségnek köszönhetően jö tt az egyenlítő találat. Változatos, lüktető volt a játék és az is maradt a fordulás után is. A hazaiak szerezhettek volna vezetést két alkalommal is, de a befejezésnél célt tévesztettek. Viszont a másik oldalon a fiatal Weitner Ádám góllal büntetett. Ezután Lenkey Gáborék mindent megtettek az egyenlítésért, de az újabb kimaradt gólhelyzet után a Vasas növelte az előnyét. A sors furcsa fintoraként az a Rob Kornél volt a gólszerző, aki a nyáron majdnem visszaigazolt szülővárosába, Balassagyarmatra.
    Összességében egy igen jó mérkőzésen a Balassagyarmat ismét hadilábon állt a szerencsével, de csüggedésre semmi ok, hiszen ez a csapat fog még győzelmi örömöket is szerezni egyre nagyobb számú közönségének.
    Kis Károly: - Nagyon bíztam benne, hogy ha már a MATÁV- Sopron ellen nem sikerült a bravúr, akkor a Vasas ellen sikerül kárpótolnunk az ismét szép számmal kilátogató közönségünket. Erre meg is volt az esélyünk, mert 1-1 után is megvoltak a gólhelyzeteink, de két esetben is nagy lehetőséget hagytunk ki. Az első gólnál amatőr hibákat követtünk el, de ezen a szinten különösen a jobb csapatok ezt könyörtelenül kihasználják.
    Tamási Zsolt: - Egy nagyon jól felkészített csapatot sikerült legyőznünk. Köszönöm szurkolóinknak, hogy ennyien elkísértek és végig remekül biztattak. Gratulálok csapatomnak mert ragyogó egy hetet produkált, de hétfőtől már új hét kezdődik.

    Forrás: Nógrád Megyei Hírlap, 2003-09-08