magyarfutball.hu

Budakalászi MSE-Cora - Gyirmót SE 2 : 2 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Sanyi-Hungaria
    2016.05.06, 02:39
    Budakalász SE Cora - Gyirmót SE 2-2 (2-1)
    A mérkőzés osztályzata: 4
    Budakalász, 400 néző.
    Vezette: Tatai (7), (Lászlai, Rischák)
    BUDAKALÁSZ: Bíró Sz. 7 - Nagy R. 6, Plókai 7 (Kovács D. -, 74.), Sallai Gy. 6, Kővári 5 - Hevesi-Tóth 6, Máj 6, Ködöböcz 5, Rézmányi 6 - Farkas J. 6 (Papp G. -, 70.), Lendvai 5 (Papp Z. -, 63.). Vezetőedző: Tóth Bálint
    GYIRMÓT: Sánta 6 - Tóth A. 6, Radics 6, Pék 5, Szabó Cs. 6 - Hegyi 6, Török Z. 6 (Bieder 5, 59.), Polyák 5 (Tóth N. 6, 43.), Károlyi S. 6 (Horváth R. -, 88.) - Nagy L. 7, Korsós A. 8. Vezetőedző: Hannich Péter

    9. perc: Rézmányi végzett el szabadrúgást 23 méterre Sánta kapujától, és ballal a jobb felső sarokba csavarta a labdát.
    1-0
    34. perc: Hevesi-Tóth szerelte Polyákot, majd betört a 16-oson belülre, és tíz méterről, ballal, a bal kapufa segítségével megszerezte a Budakalász második gólját.
    2-0
    38. perc: A felezővonaltól Kővári próbálta hazaadni a labdát, de röviden passzolt, így Korsós Attila indulhatott meg Bíró Szabolcs kapuja felé, és Plókai szorításában 15 méterről, ballal a bal alsó sarokba lőtte a labdát.
    2-1
    64. perc: Nagy László jobb oldali beadása után Radics visszahúzta a labdát, Korsós Attila pedig hét méterről fél fordulatból ballal a léc alá bombázott.
    2-2

    Gyorsan vezetést szerzett a Budakalász, amely a gól után is fölényben maradt, sőt miután növelte előnyét, úgy tűnt, hogy könynyedén begyűjti a három pontot. A 38. perc volt a találkozó fordulópontja, hiszen Korsós Attila első gólja után már a vendégek akarata érvényesült, és ha Károlyi Sándor lövésénél nem ment a kapufa, már az első játékrészben egyenlíthettek volna. Igaz, a gól csak késett, de nem maradt el: a Gyirmót Korsós Attila gyönyörű góljával beállította a végeredményt.

    Mestermérleg
    Tóth Bálint: - Jól kezdtük a mérkőzést, majd magunknak tettük nehézzé, a végén pedig örülhettünk az egy pontnak.
    Hannich Péter: - Rosszul kezdtük a találkozót, huszonöt perc után viszont felébredtünk, és a játék képe alapján közelebb is álltunk a győzelemhez.