magyarfutball.hu

Kecskeméti FC - BVSC 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB I, 1999/2000, 32. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 700
  2. Petőfi Népe : 1.200

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.13, 10:56
    Török mesteri gólja pontokat ért
    KECSKEMÉTI FC-BVSC 1-0 (0-0)
    Kecskemét, 1200 néző. Vezette: Horváth S. (Jenei, Horváth I.)
    KFC: Czigoth - Kollár, Barna Zs„ Maczó, Palaticzky (Bimbó a 66. percben), Kislőrincz, Molnár, Pintér (Kvasz a 81. p.), Vancsa (Kelemen a 61. p.), Kalina, Török. Edző: Nagy László.
    BVSC: Farkas - Gál, Pomper, Gelbman, Horváth, Szaszovszky, Vincze G„ Simon, Sinkó (Vata a 84. p.), Polonkai, Potemkim (Herczku a 90. p.). Edző: Simon Tibor.
    Sárga lap: Kalina 39., Barna Zs„ az 59., Kelemen a 84., Horváth a 89. percben.
    Piros lap: Vincze G. a 39. percben.
    14. perc: Palaticzky jó indítást kapott a jobb oldalon, de beadása nem jutott el a kapu előtt a teljesen tisztán álló Törökig.
    20. perc: Kalina-Palaticzky adogatás végén Kalina az alapvonalról az oldalhálóba lőtt.
    37. perc: Kalina jobbról belőtt labdájába Pomper beleért, és csaknem öngólt vétett, mert a labda alig kerülte el a felső sarkot.
    39. perc: Vincze G. a felezővonal táján összecsapott a szabálytalankodó Kalinával, majd a földön fekve két lábbal beletalpalt a kecskeméti csatárba. A játékvezető Vinczét kiállította, Kalina pedig sárga lapot kapott.
    43. perc: Egy szabadrúgás után Polonkai elfejelte a labdát a későn mozduló Czigoth felett, de a vendégcsatár nem találta el a kaput.
    49. perc: Vancsa 16 méterről küldött erős lövését bravúrral védte Farkas.
    69. perc: Szöglet után a beívelt labdát Török fejelte centikkel a léc mellé.
    74. perc: Bal oldali beadás után Török mesterien levette a labdát, majd teljes fordulatból ballal úgy lőtte azt a felső sarokba, hogy a labda éppen befért a két léc találkozásánál, 1-0.
    80. perc: Pomper 18 méteres szabadrúgása a sorfalról visszapattant. A játékos kapásból ismételt, az erős lövés után a labda a hálótartó vasról pattant le.
    81. perc: A BVSC kapuja előtt egy hazaadásnál a kapus rosszul találta el a labdát, amely a 16-ós- nál álló Kalina elé gurult. A csatár nagy gólt akart lőni, de labdája mellément.
    Nagy lendülettel, erőszakos játékkal próbálta a BVSC lerohanni a hazaiakat, de a védők állták a rohamokat. így igazán komoly helyzet nem alakult ki, sőt az lentámadásoknál inkább a hazaiak előtt nyílt lehetőség. A kiállítás után a KFC került mezőnyfölénybe, amit igyekezett is kihasználni. Többet birtokolták a labdát, de a tömörülő vasutas védők miatt komoly helyzet ritkán adódott. Török mesteri gólja után a BVSC is próbálkozott kontrákkal, de eredmény nélkül.
    Kitűnt: Barna Zs., Kollár, Kislőrincz, Török, illetve Pomper, Polonkai.
    Nagy László: - Gyenge játék után Török nagyszerűen eltalált lövésével szereztük meg a három pontot.

    Forrás: Petőfi Népe, 2000-05-15