magyarfutball.hu

Kecskeméti FC - Csepel SC 0 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.13, 10:45
    Sorra kimaradtak a helyzetek
    KECSKEMÉTI FC -CSEPEL 0-2 (0-0)
    Kecskemét, 1000 néző. Vezette: Megyebíró (Ember, Török K.).
    Kecskeméti FC: Nagy Zs.- Mucha (Bimbó a 69. p.), Barna Zs., Maczó, Kollár, Maczkó (Zsiga a 66. p.), Molnár, Barna Cs., Palaticzky, Kalina (Kasza a 62. p.), Török. Edző: Nagy László.
    Csepel: Balázs - Tar, Varga, Szigeti, Polgár, Semsei, Szabó Z., Körösi, Bubcsó, Takács, Papp (Balogh a 90. p.). Edző: Gáspár József.
    Sárga lap: Körösi a 13., Szabó Z. a 23., Tar a 24., Polgár az 57. percben.
    Kiállítva: Tar a 64. percben (a 2. sárga lap után).
    18. perc: Barna Cs. iramodott meg a jobb oldalon. Beadását Tar fejelte szögletre az érkező Török elől.
    21. perc: A felezővonal közelében két csepeli játékos összefutott és elesett, a labda pedig Kalinához pattant. A játékvezető, aki vélhetően rossz szögből látta az esetet, szabadrúgást ítélt a hazaiak ellen.
    24. perc: Palaticzky emelt a kapu elé éppen Kalinához, aki fejjel megcsúsztatta a labdát, ám az a léc mellé perdült.
    28. perc: Ismét Kalina kapott nagyszerű labdát. Át is vette, majd a kimozduló Balázs felett az üres kapu fölé emelt.
    37. perc: Szigeti távolról lőtt, ám messze a kapu mellé. Ez volt a csepeliek egyetlen próbálkozása a félidőben.
    46. perc: Barna Cs. szabarúgá- sa után Kalina fejese a bal kapufa tövéről pattant vissza. Maczó ismételt, de a kapus bravúrral szögletre mentett.
    50. perc: A védőktől elpattant labdával Palaticzky húzott el a jobb oldalon. A másik szélen Török várta a beadást, de az ívelést Balázs kapus elcsípte.
    62. perc: Takács egy csellel lefordult a védőjéről, és az ötös sarkáról éles, lapos lövést küldött a jobb alsó sarokba, 0-1.
    79. perc: Egy partdobás után Takács kihasználva a védők figyelmetlenségét kapura fordult, és a jobb alsó sarokba lőtt, 0-2.
    Az első tíz percben enyhe, de teljesen meddő mezőny fölényben játszottak a vendégek. Ezután játékba lendültek a kecskemétiek, több ígéretes támadást vezettek, ám képtelenek voltak a hálóba találni.
    A második félidő is nagy hazai gólhelyzettel indult, ami ismét kimaradt. Az 50. perc után feljött a Csepel, bár ekkor is inkább a hazaiak rohamoztak, ám a vendégek rutinos csatára, Takács kétszer is kihasználta a védők lankadó figyelmét. Ezek után már hiába támadt elkeseredetten a KFC, a rendkívül kemény és magabiztos Csepel védelmét nem tudta áttörni. A mérkőzés tanulsága, hogy ilyen sok kihagyott helyzet után csak vereség lehetett az eredmény. A védelem a 62. percben született gólig jól zárt, ám ezután már csak kapkodtak. A Csepel végül mindössze két helyzetet dolgozott ki, de azt ki is használta.
    Kitűnt: Kollár, Barna Cs., illetve Balázs, Varga, Körösi, Takács.

    Forrás: Petőfi Népe, 1999-08-30