magyarfutball.hu

Tiszafüredi VSE-City Gas - Kazincbarcikai SC 1 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.02, 18:01
    Tiszafüred City-Gas - Kazincbarcika 1-3 (0-2)
    Tiszafüred, 500 néző, vezette: László (9) (Heibl, Ember)
    Tiszafüred: Nagy Z. 5 - Földvári 6 - Porkoláb 4, Kaszonyi 5, Antal 5 - Dajka 5, Kalló 4, Csillag 4, Németh 4 - Dorcsák 4, Tóth T. 4. Edző: Albert Csaba
    Kazincbarcika: Kiss 6 - Sztahon 6, Földeák 6, Körösi 7, Szabó 6 - Balogh 5, Harnóczi 6, Lukács 5, Szaniszló 6 - Hanyecz 7, Remenár 7. Edző: Kálmán Vilmos
    Csere: Tóth T. h. Lugosi (5), Porkoláb h. Bese (6) mindkettő a szünetben, Németh h. Jeczó a 62., Remenár h. Kundrák és Körösi h. Gál mindkettő a 80., Szaniszló h. Implom a 84. percben.
    Gólszerző: Hanyecz (a balösszekötő helyéről 10 méterről kilőtte a hosszú sarkot) a 24. percben (0-1), Körösi (Remenár bal oldali szabadrúgását fejelte a kapu közepébe) 28. percben (0-2) Harnócz (Hanyecz alapvonalról visszagurított labdáját passzolta könnyedén a rövid sarokba) a 61. percben (0-3), Földvári (25 méteres szabadrúgásból bombázott védhetetlenül a jobb felső sarokba) a 83. percben (1-3).
    Sárga lap: Szaniszló a 7., Porkoláb a 33., Földvári a 84. percben.
    Nem sikerült szépen búcsúznia a hazai csapatnak, pedig erre minden reménye megvolt, hiszen utolsó másodosztályú füredi összecsapásán a házigazdákhoz hasonlóan már kiesett Barcikát fogadták. Hiába irányította azonban kezdetben a játékot a Füred, igazi gólszerzési lehetősége csak a veszélyesen kontrázó Vegyésznek volt. Míg Remenár elhibázta a kínálkozó lehetőséget, Hanyecz kegyetlenül kihasználta Porkoláb helyezkedési hibáját. Még fel sem ocsúdhattak a bekapott gól után a vendéglátók, mikor Körösi tovább növelte a Kazincbarcika előnyét.
    Fordulás után a cseréknek köszönhetően élénkebb lett a hazaiak játéka, ennek ellenére Harnóczi ismét bevette a füredi kaput. Az utolsó 20 percben aztán a vendégek portása bizonyíthatta, nem véletlenül övé az egyes számú mez. Három esetben is óriási bravúrral mentette meg hálóját a góltól, ám Földvári szabadrúgását már ő sem védhette.
    Albert Csaba: - Nem ilyen hazai búcsúra számítottam. Ezen a meccsen is kiütköztek NB Il-es tagságunkra jellemző hibáink.
    Kálmán Vilmos: - Három pontért jöttünk, s meglett. A látottak alapján azt hiszem, győzelmünk teljesen megérdemelt.

    Forrás: Új Néplap, 1997-05-12